Mafia 3: Faster, Baby! içeriğinde neler var?

Yiğit Duman 3.04.2017 - 10:59
Sinclair Parish'e hoş geldiniz!
Sinclair Parish, Bayou Fantom'un batısındaki kırsal, vatandaşlarının kendilerini korku ve şiddetle yaşamaya alıştırılmış olduğu, emniyet güçleri tarafından yönetilen yeni bir kasaba. Çıkacak 3 hikaye DLC'sinin yanı sıra ilki olan Faster, Baby!  bizi heyecana sürüklüyor. Diğer 2 DLC ise yaz aylarına doğru çıkacak, bunu belirteyim.

Faster, Baby !
Önemli İnsan Hakları liderinin öldürülmesinin intikamını almak ve Sheriff '' Slim '' Beaumont ile yolsuzluk çetesini adalete teslim etmek için yerel aktivist Roxy Laveau, yani The Voice'un kızı ile ortaklık yapıyoruz.

Bu DLC ile beraber tabii ki yeni kıyafetler, arabalar, silahlar ve taktikler geliyor.
Genişletilmiş dublörlü sürüş ve savaş mekanikleride dahası.

Mafia 3: Faster, Baby! içeriğinde neler var?
Kilitleri açtığınızda, görevleri tamamladığınızda;
-Susturuculu Makineli Tüfek MK 1020 (Roxy'nin silahı)
-Lassiter Nightcrawler (Roxy'nin arabası)
-Blue Genius ve The Experience kıyafetleri
-Ayrıca sizi çok güzel bir minibüs bekliyor olacak!

Kendi değerlendirme, gözlem ve DLC bilgilerini size aktarmadan önce şunu hatırlatayım, Faster, Baby!  tek DLC haricinde Season Pass'in parçalarından biridir. Yani Season Pass'i satın alırsanız, çıkacak tüm DLC'lere ücretsiz sahip olacaksınız.

Öncelikle bu hikaye paketi biraz kısa olmuş. Ve belirtmeliyim ki oyunumuzun ana hikayesi ile pek bağlantısı yok. Fakat gerçekten eğlenceli, aksiyon dolu dakikalar yaşatıyor. Bu değişmez bir gerçek. Yollarda yer alan belirli tuzaklar ile, arkanızdan gelen düşmanı zevkli bir şekilde alt ediyorsunuz.

Ot büyütme, geliştirme, satma yeniliği gelmiş. Artık kendi otunuzu istediğiniz gibi, istediğiniz türden geliştirip sattığınız bir olay bu. The Voice'nin mekanında bir evimiz ( Grow House ) bulunuyor. Spoiler vermek istemiyorum bir kısım spoiler olacak gibi çünkü.

Fakat çok güzel, zevk veren bir özellik oldu bu ''bence''. Bölgelere göre sattığınız otun isteği ve maliyeti, geliri artıyor, değişiyor. Oyuna gelen çok güzel bir yenilik ve çokta hoşluk kattığını düşünüyorum kanımca. DLC'nin başarımları da fena değil diyebilirim. Aralarında zevkli başarımlar var. Mesela Sheriff '' Slim '' Beaumont 'un 10 adet pankartının arabayla içinden geçmek gibi..

Mafia 3: Faster, Baby! içeriğinde neler var?
Yavaştan sonuca gelecek olursak, Faster, Baby! Şu anda tek başına TL türünden 45 lira. Dolar olarak 15$. Almak isteyenler alabilir, güzel vakit geçireceksiniz, fakat dediğim gibi ana hikayeyle pek bağlantısı yok ve kısa. Lakin dediğim gibi güzel yeniliklerde geliyor. Ve yaza doğru çıkacak DLC'lerin yanı sıra gelen güncellemeler ilede oyun her geçen gün güzelleşiyor.

Karar size kalmış, isterseniz direk Season Pass'i 30$ - 90 TL gibi bir fiyatla satın alarak bütün çıkmış ve çıkacak olan DLC'lere sahip olabilirsiniz.
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 11:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Umit1988
Umit1988 4.04.2017 00:03
Abi güzelim serinin içine etmişler Dlc çıksa né olur
Grafikler dengesiz
Oyun kendini tekrar ediyor. Online nası yapmazlar anlamıyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2017 11:29
30$ ne zamandır 90 lira sayın yazar?
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2017 16:44
PlayStation Store ve Steam'e girerseniz hem dolar hem ₺ fiyatlarını kendinizde görmüş olursunuz sayın okur :)
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2017 15:06
Season Pass TL olarak 89 TL Steam'de. Bir açıp baksaydınız hemen ergenlik yapacağınıza.
warehouseman
warehouseman 3.04.2017 14:56
Aradaki 19 lira fark için birbirinizi kırmayın...
kaskal
kaskal 3.04.2017 14:56
2014'te öyleydi. Şuan 115 - 120 falan ediyor sanırım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
warehouseman
warehouseman 3.04.2017 14:55
Tek iyi yanı araçla haraket halinde iken arkadan takip eden düşman veya polis araçlarına el bombası veya molotof atabilmek olmuş.
Ve bunun için 11.8 gb veri indirmek zorunda kaldım,patch ve bu dlc ile nerdeyse bi oyun kadar daha kota harcadım.Allah belanı versin HANGAR 13 ve 2K CZECH,başka da bişey demiyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
kaskal
kaskal 3.04.2017 14:42
Ana hikayeyle uzaktan bağlantısı var. Lincoln'ün temel eylemi zencilere yapılan adaletsizliklere ve ırkçılığa son vermek. Faster Baby'i iki gün önce bitirdim; Sinclair Parish denen bölge Missisippi Yanıyor isimli filmde geçen olayı anlatıyor. Zencileri istemeyen ve Ku Klux Klan'ın faaliyet gösterdiği bir kasaba. Aynı şekilde hepinizin Yüzüklerin Efendisi'nden bildiği Grima Solucan Dili yani Brad Dourif Mississippi Yanıyor filminde şerif yardımcısı Clinton Pell karakterini canlandırıyor ve oyundaki kasaba şerifi Slim Beaumont ile bire bir aynı karaktere sahip kendisi. Yani bu kült filmi oyunlaştırmışlar çok da güzel olmuş ben çok eğlendim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2017 13:28
beş para etmez
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mafia 3: Faster, Baby! içeriğinde neler var?
İlginizi Çekebilir