Mafia III Definitive Edition içindeki gizli oyun

Merlinin Kazanı 26.05.2020 - 20:48
Mafia III Definitive Edition, son sürümünü oynayanlar, Berlin'de geçen bir bölümü, iptal edilen casusluk oyunundan alıntılar yaptığına inanıyorlar.

Mafia III Definitive Edition, son sürümünü oynayanlar, Berlin'de geçen bir bölümü, iptal edilen casusluk oyunundan alıntılar yaptığına inanıyorlar. Mafia 3'ten sonra Hangar 13'ün başladığı, Rhapsody olarak bilinen oyun asla açıklanmadı, ancak fısıltıları sızmıştı. Berlin'in kaba bir taslak bir hartitası, Rhapsody'e ait gördüğümüz en büyük ipucu olabilir.

Mafia III Definitive Edition içindeki gizli oyun

Mafia III Definitive Edition, iptal edilen bir casus oyunundan Berlin'in gizli parçalarını içeriyor

Kotaku'nun 2018 yılında yazdığı üzere, Hangar 13'ün Rhapsody kodlu oyunu, 80'lerde Berlin'de geçen Soğuk Savaş casusluğu oyunu idi. Rhapsody, ebeveynleri bir Sovyet çalışma kampında öldürüldükten sonra bir casus organizasyonuna katılan bir Rus Yahudisi'ni kontrol edeceğimiz bir oyundu. Yapımın kahramanı, Berlin çevresinde casusluk görevlerini yerine getiriyor, casusluk olaylarını araştırıyor, casus aletlerle oynuyor, casus bir araba kullanıyor ve ailesi için casus intikamını almaya çalışıyordu.

Youtuber “Sliderv2” tarafından burada bulunan bitmemiş bölümün Berlin TV Kulesi'ne sahip olduğu göz önüne alındığında, bunun ne kadar doğru olduğunu tahmin edebilirsiniz. Aşağıda bahsi geçen videoyu izleyebilirsiniz:

İzlediğiniz video çok heyecan verici olmasa da, oyun hakkında daha önce ortaya çıkan bilgilerden daha fazlasını içerdiği kesin. Rhapsody'nin kaderi henüz belli olmasa da fikir oldukça güzel. Ancak üzerinden oldukça uzun bir zaman geçmiş olduğu için, proje devam ediyorsa bile oldukça değişmiş olacağı kesin.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 19:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
haliço
haliço 11.12.2020 03:32
HİKAYE YAZABİLİYORMUZYUZ BİZ.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mafia III Definitive Edition içindeki gizli oyun
İlginizi Çekebilir