Majesteleri Michael Jordan eSpor'a adım atıyor

Ahmet Özçilingir 26.10.2018 - 13:12
MJ eSpor'a göz kırptı

Basketbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu Michael Jordan, basketbol sahalarında yakaladığı başarıları kadar, emekliliği sonrasında yaptığı başarılı iş yatırımları ile biliniyor. Basketbolculuğu kadar iyi bir iş adamı da olan majesteleri, şimdi de eSpor alanına yatırım yapmaya hazırlanıyor. The Washington Post'un haberine göre, Jordan, aXiomatic Gaming adındaki  uluslararası eSpor şirketine yatırım yapacak ve sürekli genişleyen iş imparatorluğunu dijital spor endüstrisine de taşıyacak.

Michael Jordan'dan eSpor yatırımı

6 Kez NBA şampiyonu, 5 Kez NBA en değerli oyuncusu, 14 kez NBA All-Star, 6 kez NBA finalleri en değerli oyuncusu, 2 Olimpiyat altın madalya sahibi, başarılarını say say bitiremeyeceğimiz, Michael Jordan eSpor'a yatırım yapıyor. aXiomatic Gaming adlı eSpor şirketine yatırım yapan Jordan'ın 26 milyon dolarlık bir yatırım yaptığı belirtiliyor. Ancak taraflar resmi açıklama henüz yapmadı. aXiomatic Gaming'in Team Liquid  Avrupa eSpor takımı Dota 2 Uluslararası turnuvasını kazanmış, 11 Milyon dolarlık büyük ödülün sahibi olmuştu.

Sosyal medya hesapları dahi bulunmayan Michael Jordan kendisini "old school" (eski kafalı) olarak tanımlamıştı. Jordan'ın bu yatırımı bakalım iş kariyerinde kendisine bir başarı daha getirecek mi?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 16:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.10.2018 20:25
Gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu derken?
MK Okuru
MK Okuru 29.10.2018 07:32
Sen az değilsin he :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Majesteleri Michael Jordan eSpor'a adım atıyor
İlginizi Çekebilir