Mario ile galaktik maceraya hazır mısınız?

Mahmut Saral 3.06.2010 - 12:31
Mario ile galaktik maceraya hazır mısınız?
Mario'nun yeni galaktik macerası Super Mario Galaxy 2 yepyeni özellikler ve oyun dinamikleri ile 11 Haziran 2010 tarihinde satışa sunulacak. Yeni oyunda yıldızların gücünü kullanarak devleşmiş olan Bowser, Prenses Peach'i bir kez daha barış dolu Mushroom Kingdom'dan uzayın derinliklerine kaçırıyor. Mario ve yol arkadaşı Luma'yı, prensesi kurtarma yolunda galaksi dolusu bir macera bekliyor.

Super Mario Galaxy 2, her yaştan oyuncuya hitap eden oyun yapısı ile en sağlam oyunculardan, gündelik oyunculara kadar herkese eğlenceli bir galaksi macerası sunuyor. Super Mario Galaxy 2, yeni Mario kıyafetleri, geliştirilmiş 2 kişilik beraber oynama modu, Kosmik Rehber özelliği, galaksiler arası dolaşmanın keşfedilmeyi bekleyen yeni yolları ve Mario'nun vazgeçilmez yol arkadaşı Yoshi ile dopdolu olarak geliyor.

Mario ile galaktik maceraya hazır mısınız?


Super Mario Galaxy 2'den yepyeni özellikler
Bulut Mario ve Taş Mario olarak dizayn edilen iki yeni Mario kıyafeti, oyuna yeni dinamikler getiriyor. Bulut Mario ile yüksek yerlere erişmek için 3 tane bulut basamağı oluşturmak mümkün olurken, Taş Mario ise Mario'nun şekil değiştirmesini, böylece düşmanlarını alt etmesini ve galaksilerdeki yeni şeyleri keşfetmesini sağlıyor. İlk oyunda yer alan iki kişi beraber oynama modu, Super Mario Galaxy 2'de geliştirilmiş olarak yer buluyor. Co-Star modunda, Luma karakterinin kontrolünü almak, düşmanları engelleme, onları bayıltma ve galaksilerin belli bölgeleri ile etkileşime geçmede destek sağlıyor. Ayrıca Mario için etraftaki paralar ve yıldız parçalarını toplayarak ona yardımcı olmaya olanak tanıyor. Oyun, oyuncuların takıldıkları yerleri geçmeleri için Kosmik Rehber özelliğini de beraberinde sunuyor.

Oyundaki ilk bölümü bitirdikten sonra oyunculara Mario'ya benzeyen bir gezegen veriliyor. Mario, aslında bir uzay gemisi olan bu gezegeni kullanarak galaksiler ve gezegenler arasında dolaşabiliyor. Oyuncular uzay gemisi üzerinde mini oyunlar oynayabiliyor, yeni galaksiler keşfedip bölümler bittikçe uzay gemisi daha çok özellik ve karakter ile dolmaya başlıyor. Mario'nun sadık dostu Yoshi, bu yeni macerada önemli bir role sahip olarak karşımıza çıkıyor. Yoshi, ampul benzeri bir meyveyi yediği zaman kısa bir sure ışık yayarak gizli bölgeleri bulmaya yardımcı oluyor. Ne kadar çok yerse ışık yayma süresi o kadar uzun oluyor.

Mario'nun Galaktik macerası 11 Haziran'dan itibaren başlıyor!

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mario ile galaktik maceraya hazır mısınız?
İlginizi Çekebilir