Mario + Rabbids Kingdom Battle için co-op videosu yayınlandı

Hakan Hervenik 7.08.2017 - 11:56
Ubisoft ve Nintendo'nun ortak yapımı olan Mario + Rabbids Kingdom Battle'ın co-op oynanışı için yeni video yayınlandı.
Ubisoft yayınladığı yeni video ile Mario + Rabbids: Kingdom Battle'ın local co-op'una yakından göz atmamızı sağladı. Creative Director Davide Soliani ve Lead Producer Xavier Manzanares'in bulunduğu video, bize karakterler, silahlar ve taktikler hakkında bilgi veriyor.

Co-op hikaye içerecek olan oyun, Peach Castle'da bulunan Buddy Dome'dan erişlebilir hale gelecek. Her co-op görevi farklı objektiflere ve üç farklı zorluk seviyesine sahip olacak. Bu zorluk seviyesi karakterlerimizin seviyesine göre ayarlanacak. Videoda, Soliani ve Manzanares escort görevi olan Rabbids Invasion haritasını seçiyorlar.


Ubisoft ve Nintendo'nun birlikte çalıştığı proje olan Mario + Rabbids Kingdom Battle, sıra tabanlı bir strateji olup iki oyunun karakterlerini uzun bir macerada birleştiriyor. Grafiksel anlamda başarılı olan oyun, geride bıraktığımız aylarda birden çok "En Çok Beklenen Strateji Oyunu" ödülünü evine götürmüştür.

Mario + Rabbids Kingdom Battle, 29 Ağustos'da çıkışını yapacak. Nintendo Switch oyuncularının merakla beklediği oyunun, E3'de yayınlanan videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2017 22:59
Açıkcası bu oyun için paramı harcamak istemem.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mario + Rabbids Kingdom Battle için co-op videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir