Mario + Rabbids Kingdom Battle için müzikal oynanış videosu

Hakan Hervenik 2.08.2017 - 15:32
Princess Peach'in hikayesini bir de operacı Rabbid'den dinleyin.
Görünüşe göre Ubisoft, Mario + Rabbids: Kingdom Battle'ı geliştirirken halinden çok memnun.Yayınladıkları yeni videoda bu memnuniyeti görmek mümkün. Müzikal tadındaki bu video kesinlikle eğlenceli.

Mario + Rabbids Kingdom Battle için müzikal oynanış videosu
Ubisoft ve Nintendo'nun birlikte çalıştığı proje olan Mario + Rabbids Kingdom Battle, sıra tabanlı bir strateji olup iki oyunun karakterlerini uzun bir macerada birleştiriyor. Grafiksel anlamda başarılı olan oyun, geride bıraktığımız aylarda birden çok "En Çok Beklenen Strateji Oyunu" ödülüne layık görülmüştü.

Tahminen karşılaşacağımız düşmanlardan olacak olan operacı bir rabbid'in söylediği müzikal, Princess Peach ile alakalı. Müzikal eşliğinde biz de Mario, Luigi, Yoshi ve Peach'in kendisinin oynanışını izliyoruz. İzlediğimiz savaş, orman, karlı arazi ve bataklıkta geçiyor. E3'de gördüğümüz oyun içi görüntülerden fazlasını veren videoyu aşağıdan izleyebilirisiniz.


E3'ün beklenmeyen sürprizi olan Mario + Rabbids: Kingdom Battle, çok oyunculu oynanışa da el verişli olacak. Nintendo Switch kullanıcılarının merakla bekeldiği oyun, 29 Ağustos'da satışa çıkacak. Aşağıdan oyunun E3 videosunu da izleyebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2017 17:32
sıkılmadılar her sene yeni maryo ve sonic çıkarmaya,ubisofta kızıyor millet sürekli ac çıkarıyorlar diye,kaç yüz tane maryo oyunu oldu sayamıyorum artık,tabi oynayan oynasın banane ama oyun dünyasını tıkıyor,sadece zelda için neden switch alayım bana anlatsın nintendo abimiz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mario + Rabbids Kingdom Battle için müzikal oynanış videosu
İlginizi Çekebilir