Mario ve Rafael Nadal Mario Tennis Aces'te karşı karşıya geldi

Ahmet Özçilingir 8.06.2018 - 16:24
Mario vs Nadal

Nintendo Switch için duyurulan Mario Tennis Aces oyununa ait oldukça eğlenceli bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda 16 kere Grand Slam tekli erkekler şampiyonu, ünlü tenisçi Rafael Nadal da yer alıyor.

Mario ve Rafael Nadal karşı karşıya

Nintendo Switch duyurusu geçtiğimiz aylarda yapılan, eğlenceli tenis oyunu, Mario Tennis Aces için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan videoda ünlü İspanyol tenisçi, Rafael Nadal ile Mario karşı karşıya geçiyor. Oldukça eğlenceli anlara sahne olan videoda, Mario ve Rafael Nadal sıkı ve zorlu bir mücadelede karşı karşıya geliyor. Rafael Nadal'ın meşhur forehand vuruşlarını etkili bir şekilde karşılayan Mario, oldukça etkili bir kaşılık veriyor, gelen vuruşu güçlükle çeviren Rafael Nadal Mario'yu zorlasa da sevgili Mario'muz havaya sıçrayıp, fantastik bir vuruş yapıyor ve topu çizgiyle saha arasında bir yere gönderiyor. Puan hakem kararına kalıyor. Nintendo switch joy con'ları ile karşılıklı da oynanabilen Mario Tennis Ace 22 Haziran'da Nintendo Switch için çıkış yapacak. Yayınlanan eğlenceli videoya aşağıdaki bağlantı üzerinden göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2018 23:15
Oyunun betası baya taktik oynanış imkanı sunuyordu. Sağlam mekanikler hazırlamışlar. Üşenmemiş birde tek kişilik hikayeli bölüm bölüm oynanış kısmıda eklenmiş. Kaç puan alıp meta ortlaması kaç olacak acaba ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mario Tennis Aces'ten Rafael Nadal'lı tanıtım videosu geldi
İlginizi Çekebilir