Mark Hamill eski Star Wars çizgi romanını okumamızı istemiyor

Hakan Hervenik 18.09.2017 - 13:57
Eski Star Wars çizgi romanı The Lat Jedi spoilerı dolu.
İşler Star Wars spoilerlarına gelince, hayranlar film çıkmadan önce karanlıkta kalmayı sever. Ancak, spoilerdan ne kadar kaçsanızda bir yerden bir şekilde karşınıza çıkar. İstemsiz olarak da karşımıza çıkabilen spoilerlar arasına şimdi de Star Wars girdi. Marvel'ın Star Wars çizgi romanları serisinde 1981'de yayınlanan 49. sayısı The Last Jedi, Mark Hamill'in söylediğine göre Episode VIII The Last Jedi spoilerları içeriyor.

Marvel'ın eski çizgi romanı Star Wars spoilerı içeriyor

Spider-Man 40 years isimli bir Twitter kullanıcısının yayınladığı kapak görseline cevap olarak "Size yalvarıyorum! Kendi iyiliğiniz için bu spoiler çizgi romanı 15 Aralık'tan önce okumayın. Bana sonra teşekkür edeceksiniz." dedi.



Nisan 1981 yılında yayınlanan Star Wars #49, Mike Barr, Walt Simonson, Tom Palmer, Christie Scheele, Don Warfield ve Shelly Leferman tarafından hazırlanmıştı. Ayrıca film ile aynı isme sahip. Empire Strike Backs sonrasında geçen hikaye, Star Wars'un Disney ile yaptığı anlaşma sonrasında tüm genişletilmiş evren hikayeleri gibi iptal olmuştu.

Mark Hamill'ın sosyal medya üzerinde yaptığı şakaları göz önünde bulundurursak, bu çizgi romanın spoiler içerdiğini zannetmiyorum. Ancak, dikkatli olmakta fayda var.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 07:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2017 16:57
Ben de şahsen spoiler içerdiğini düşünmüyorum.Çünkü çizgi roman şu anki Star Wars canonnuna dahil değil.Tabi Disney oradan birkaç şey koparıp filmde kullandıysa ve Hamill bunu kast ediyorsa bilemeyeceğim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mark Hamill eski Star Wars çizgi romanını okumamızı istemiyor
İlginizi Çekebilir