Marvel, Avengers hayranlarını spoiler ve sızıntılara karşı uyardı

Ersin Kılıç 17.04.2019 - 11:33
Sızıntının kaynağı da belli oldu

Avengers: Endgame ile ilgili önemli bir sızıntının olduğunu dün yaptığımız bir haberde sizlere aktarmıştık. İşte bu sızıntı ile ilgili Marvel'den bir uyarı metni yayınlandı. Bu uyarıda filmin keyfinin kaçırılmaması için seyircilerden sağduyulu olması isteniyor.

Marvel, Avengers hayranlarını spoiler ve sızıntılara karşı uyardı

Filmin Arabistan gösterimi için altyazı hazırlayan şirketten sızdırıldığı belirtilen bu video, filmin en önemli sahnelerini içerisinde barındırıyor. Yani küçük bir klipten ziyade, en önemli sahnelerin kesilip konduğu bir video olduğunu söyleyebiliriz. O yüzden filmi izlemeden önce spoiler konusunda dikkatli olunması gerekiyor.

Zaten hem Russo kardeşlerin hem de Marvel hayran sayfalarının yayınladığı mektuplarda, bu sızıntı ve spoiler mesajlarına karşı uyarı gelmiş. O mektubun detayları ise şu şekilde;

"Dünyanın en şahane hayranlarına,

Birkaç gün içerisinde Avengers: Endgame filmini izleyeceğiz. Herkes filmi gösterime girdiği ilk gün izleyemeyebilir. Sizlerden filmin vizyona girmesinden birkaç hafta sonrasına kadar hikayeyi ya da önemli detayları Marvel hayranlarıyla paylaşmayarak sessiz kalmanızı istiyoruz.

Hem sizin spoiler yememeniz, hem de sizin başkalarına spoiler vermemeniz için sosyal medyayla olan mesafenizi korumanızı istiyoruz. Tüm gün bunu konuşmak istediğinizi biliyoruz. Ama her şeyin bir zamanı vardır. Sabırlı olmanızı, sakin kalmanızı ve keyif kaçırıcı içeriklere maruz kalmamanızı istiyoruz. Filme dahil olan herkes son üç yılda büyük bir gizlilikle ve çok sıkı çalıştı.

Şimdi filmi arkadaşlarımız adına mahvetmemek için sizin sıranız geldi. Gelecek haftalarda Endgame'i gördüğünüz zaman aynı gizliliği korumanızı istiyoruz. Böylece tüm arkadaşlarımız filmi ilk kez izlediklerinde aynı deneyime sahip olabilirler. Başkalarına spoiler vermeyin ve aynı şekilde siz de spoiler almayın..

Herkese iyi şanslar ve iyi seyirler"

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 20:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2019 19:46
arab sızma zeytin yag bulsa neler olur acaba? sızdırır mı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel, Avengers hayranlarını spoiler ve sızıntılara karşı uyardı
İlginizi Çekebilir