Marvel başkanı Kevin Feige, bazı önemli açıklamalar daha yaptı

Onur Güner 12.05.2017 - 17:59
Sinema ve dizi evreni birleşiyor!
Her çıkardığı film ile adeta gişe rekorları kıran Marvel, bildiğiniz gibi dizi konusunda da oldukça önemli girişimler yapmış ve birbirinden güzel dizileri ekrana taşımıştı. Ancak şirket her ne kadar sinema konusunda rakibi DC'den önde olsa da dizi konusunda maalesef rakibinin hâlâ daha gerisinde. İşte bundan dolayı olacak ki Marvel dizi sektöründe öne geçmek adına ciddi radikâl kararlar almış. Şirketin başındaki isim olan Kevin Feige, hayranları sevince boğacak bazı açıklamalar yaptı. Kevin Feige yaptığı açıklamasında, Marvel dizi evreni ve sinema evreni arasında bir crossover (birleşme) olacağını söyledi. Ancak bu birleşme dizide mi yoksa bir filmde mi olacak bilinmiyor. Açıklamasına devam eden şirketin başkanı, hayranların merak ettiği Collector ve Grandmaster'ın kardeş olup olmadıkları sorusuna ise sinema evreninde bu ikilinin kardeş oldukları cevabını verdi.

Marvel başkanı Kevin Feige, bazı önemli açıklamalar daha yaptı
Ayrıca Marvel başkanının bu açıklamasının ardından ise bazı açıklamalar da şirketten geldi. Marvel tarafından yapılan açıklamada ünlü senarist James Gunn'ın Guardians of the Galaxy 3'ün senaryo yazımına resmi olarak başladığı söylendi. Son olarak ise şirket Spider-Man: Homecoming filmi ile alakalı bir tanıtıcı görsel yayımladı. Görselde ise Amazing Fantasy #15'e yapılan gönderme de hayranları tarafından tabii ki gözden kaçmadı.
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 13:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2017 15:19
AoS, bekledikleri karı elde etmemesine rağmen filmler için, evren için birleştiriciliği sebebiyle devam ediyor. DC bundan ders çıkarmalı. Zaten dizileri DCEU ya bağlı değil, daha küçük bir gelir için elde edebilecekleri büyük gelirlerden oluyorlar. Ulan yapsanıza sizde HBO da falan bikaç dizi..
Kalan Karakter: 300 Gönder
grimtownmadness
grimtownmadness 15.05.2017 09:01
Ancak şirket her ne kadar sinema konusunda rakibi DC'den önde olsa da dizi konusunda maalesef rakibinin hâlâ daha gerisinde.

Dizi konusunda DC'nin gerisinde olduğuna gerçekten inanıyormusun. DC'nin bütün dizileri birleşse bir AoS veya bir Daredevil edemez. Ki marvel fanboyu falan da değilim. Aksi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2017 18:35
Şu kadarını söyleyeyim. Flash birinci sezon Arrow ise ilk iki sezon kalitesinde gitseydi. Ayrıca saçma sapan gereksiz LOT vb. dizilerle kafa yormasaydı DC, şuanda liderdi. Ancak malesef Marvel'ın gerisine düştüler dizi sektöründe de. Gerçi Netflix olmasa Marvel dizileri de çöp ya neyse.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2017 18:28
geçiştirecekler işte bu adamlar paraya bakar kardeşim senin benim gibi fan değiller herşey 616 gibi olsun mükemmel olsun diye bakmazlar beklentinizi düşük tutun chloe bennet de dedi zaten bizi (dizi evrenini) umursamıyorlar diye ona göre diyim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2017 20:54
Belkide defenders filmi netflix evreninde geçer kim bilir ?
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2017 15:25
Karıştırdınız hocam, Defenders Netflix in zaten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel başkanı Kevin Feige, bazı önemli açıklamalar daha yaptı
İlginizi Çekebilir