Marvel D23 Expo panelinde yeni duyurular geliyor

Ersin Kılıç 3.08.2022 - 15:25
San Diego Comic-Con fuarında yeni duyurulara imza atan Marvel, gizemli filmlerin duyurusunu ve yeni açıklamaları Marvel D23 Expo panelinde yapacak.

Marvel bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde gerçekleşen San Diego Comic-Con 2022 fuarında yeni duyurulara imza attı. Multiverse Saga içerisinde yer alan Faz 5 ve Faz 6 filmleri konusunda duyurulara imza atan firma, 2025 yılında gösterime girecek Avengers: The Kang Dynasty ve Avengers: Secret Wars filmlerini de duyurmuştu. İşte Marvel D23 Expo panelinde ise burada boş bıraktığı bazı tarihleri dolduracağı gibi duyurulan filmler hakkında da yeni bilgiler paylaşacak.

Marvel'dan yeni duyurular geliyor 

Marvel D23 Expo panelinde yeni duyurular geliyor

Özellikle Faz 6 tarafında Avengers filmleri dışında takvime baktığımızda birçok boşluk olduğunu görüyoruz. Burada altı adet filmin tarihleri verilse de hangi filmler olduğu konusunda açıklama yapılmamıştı. D23 Expo etkinliğinde ise işte buradaki boşlukların doldurulması bekleniyor. Hatta Marvel'ın asıl sürprizlerini bu fuara sakladığı ve yeni Thor, Spider-Man filmlerinin yanı sıra merakla beklenen Fantastic 4 kadrosunu da burada açıklaması bekleniyor.

D23 Expo fuarı bildiğiniz gibi Disney'in gerçekleştirdiği en büyük etkinliklerden birisi. Burada hem Marvel tarafında hem de Star Wars gibi diğer markalarda birçok duyuru ile karşılaşıyorduk. 9 - 10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan D23 Expo'da birçok panel bulunuyor ve bunların aralarında Marvel panelleri de yer alıyor. Marvel'ın asıl duyurularını yapacağı, yani MCU geleceği hakkında bilgiler vereceği panel ise 10 Eylül Cumartesi günü Türkiye saati ile 20:00'da gerçekleşecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel D23 Expo panelinde yeni duyurular geliyor
İlginizi Çekebilir