Marvel evreninde yer alan Morbius fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 2.11.2021 - 18:03
Pandemi sebebiyle neredeyse unuttuğumuz filmlerden biri olan Morbius için yeni bir fragman yayınlandı.

Covid-19 pandemisi sebebiyle uzun süredir haber alamadığımız ve vizyon tarihi ertelenen filmlerden biri olan Morbius için nihayet yeni bir fragman yayınlandı. Film için net bir tarih verilmese de Ocak ayında gösterime gireceğini de bu fragmanın sonundaki açıklamalardan görüyoruz. DC Evrenindeki ilk Suicide Squad filminde Joker'ı canlandıran Jared Leto, bu kez Marvel tarafında Spider-Man'in azılı düşmanlarından biri olan Morbius'u canlandırarak iki evrende de yer alan oyunculardan biri olacak.

Jared Leto'nun başrolde olduğu Morbius'un fragmanı yayınlandı

Yayınlanan fragmana baktığımızda ise filmin tıpkı Venom'da olduğu gibi Marvel Evreni ile birleşeceğine dair ibareler görüyoruz. örümcek Adam posterinin üzerine yazılan "Katil" ibaresi ve tabi ki Homecoming'de Vulture karakterini canlandıran Michael Keaton da bu fragmanın dikkat çeken yönleri arasında yer alıyor.

Genel olarak karanlık tonlara sahip olan filmin hikayesi şu şekilde

Morbius, tedavisi olmayan bir kan hastalığını, deneysel bir yöntem ile tedavi etmeye çalışır. Hastalığı, elektroşok terapisi ve vampir yarasaları ile iyileştirmeye çalışan Morbius, korkunç bir sonuçla karşı karşıya kalır. Deneysel tedavi ile vampire dönüşen Morbius'un hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Birçok zorlu durumla mücadele etmek zorunda kalan Morbius'un hayatta kalmak için sürekli kana ihtiyacı vardır ve artık ışığı çıkması imkansızdır. Bu sorunların yanı sıra o, birçok insanüstü güce de sahip olur.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2021 19:57
Jared LETO abim var be.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2021 17:05
güzelll bu adama her rol yakışıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel evreninde yer alan Morbius fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir