Marvel, Fantastic 4 filmi için düğmeye bastı

Ersin Kılıç 23.02.2021 - 13:48
Gelen haberlere göre Marvel bir süre önce haklarını geri aldığı Fantastic 4 filmi için yazar arayışlarına başlamış durumda.

Marvel uzun uğraşlar sonucu geri aldığı Fantastic 4 haklarının ardından yeni film için anlaşılan hazırlıklara başlamış durumda. Marvel tarafının en önemli serilerinden biri olan Fantastic 4, bildiğiniz gibi X-Men evreni ile birlikte uzun bir süredir Fox'un elindeydi. Fox 2000'li yıllarda yaptığı Fantastic 4 filmlerinin ardından geçtiğimiz yıllarda seriyi yeniden canlandırmaya çalışmış, fakat bu yeniden yapım büyük bir hayal kırıklığını da beraberinde getirmişti. Doğal olarak bu kadar önemli hikayeleri başlatabilecek olan Fantastic 4 filminin Marvel Sinematik Evreni açısından da oldukça önemli olacağını söyleyebiliriz.

Fantastic 4 filmi için yazar görüşmeleri başladı

İşte hakların geri alınmasının ardından bu konuda açıklama yapmaktan kaçınan Marvel, anlaşılan bu faz içerisinde olmasa da bir sonraki fazda Fantastic 4 ekibini MCU'ya katmaya hazırlanıyor. Deadline sitesinden Justin Kroll'un haberine göre Marvel, Fantastic 4 filmi için yazar görüşmelerine başlamış durumda. Bu da filmin zaten bu faza yetişmesinin oldukça zor olacağının en büyük göstergesi diyebiliriz.

Bu güncelleme aynı zamanda Marvel'ın oyuncu seçimlerine başladığına dair çıkan haberleri de çürütmüş oluyor. Çünkü kısa bir süre önce ünlü oyuncu Jennifer Lawrance'ın Sue Storm rolü için düşünüldüğüne dair haberler çıkmaya başlamıştı. 

Marvel, Fantastic 4 filmi için düğmeye bastı

Diğer taraftan senaryo aşamasının ardından Marvel'ın çekimlere hızlı bir şekilde başlaması da bekleniyor. Firma ile ilk iki Spider-Man filminde birlikte çalışan ve henüz tam adı belli olmayan yeni Spider-Man filmini de yöneten Jon Watts, Fantastic 4 filminde de yönetmenlik koltuğuna oturacak. Diğer taraftan Fantastic 4 filminin ilerleyen dönemlerde MCU'nun merkezine oturacağını da söyleyebiliriz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 08:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2021 11:43
Fantastic 4 karakterleri taş adam, elastik adam, alev adam, görünmez telepat kadın yani kalitesiz sanki çakma X-Men gibi durdukları için filmleri istediğin kadar iyi yapmaya çalış bir şey fark etmiyor çünkü karakterler oldukça uyduruk.
MK Okuru
MK Okuru 27.02.2021 10:12
Dedi 20 yaşındaki çocuk
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2021 13:47
İnşallah beyaz karakterler zenci olarak yansıtılmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2021 00:26
Silver Surfer de isteriz...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel, Fantastic 4 filmi için düğmeye bastı
İlginizi Çekebilir