Marvel, Fantastic 4 duyurusu dışında bombaları peş peşe patlattı

Ersin Kılıç 11.12.2020 - 14:32
Disney sabah saatlerinde gerçekleştirdiği özel bir sunum ile birlikte Marvel evreni için birçok serisini ve filmin duyurusuna da imza attı.
Disney sabah saatlerinde düzenlediği özel sunum ile hem Marvel hem de Star Wars tarafında oldukça önemli duyurulara imza attı. Bir önceki haberimizde Star Wars ile ilgili yapılan duyurulara yer vermiştik. Bu haberimizde ise daha çok Marvel tarafı için yapılan duyurulardan bahsedeceğiz.

Marvel için yapılan tüm duyuru ve fragmanlar

Öncelikle Disney+ için firmanın çok önemli duyurulara imza attığını görüyoruz. Birazdan bahsedeceğimiz film ve seriler dışında Alien dizisi, Pinokyo, Peter Pan ve Moana gibi birçok  serinin yapım aşamasında olduğunu öğrendik. Bu yapımlar dışında gecenin ağır topları ise tabi ki Marvel tarafından geldi. Firma yapım aşamasında olan 10'dan fazla serinin duyurusunu yaptı. Şimdi gelin Marvel için yapılan önemli duyurulara tek tek göz atalım.

Fantastic 4, Marvel Sinematik Evreni'ne katılıyor

Sonunda yıllardır beklenen duyuru geldi ve Fantastic 4 filminin duyurusu yapıldı. Marvel dünyası için oldukça önemli olan bu ekibin hikaye adına yeni kapıları aralayacaklarını ve MCU dünyasını çok daha genişleteceklerini söyleyebiliriz. henüz film hakkında fazla bir açıklama yapılmadı. Oyuncu kadrosu ya da gösterim tarihi belli değil ama filmin yönetmenlik koltuğuna daha önce Spider-Man: Homecoming filmini de yöneten Jon Watts'ın oturduğunu öğrenmiş olduk.

WandaVision için yeni fragman yayınlandı

Yayınlanan ilk fragmanı ile dikkatleri üzerine çeken ve çok farklı olacağını belli eden WandaVision dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. WandaVision dizisi bildiğiniz gibi Marvel Sinematik Evreni'nin iki önemli karakteri olan Wanda Maximoff ve Vision'ın farklı bir hikayesine odaklanacak. Daha önce dizinin paralel bir evrende geçebileceği ihtimali üzerinde duruluyordu. Fakat fragmanlar ile birlikte hafiften bir House M havasını da almıştık. 

Bu yeni fragmanda da Ruh Taşı gibi önemli etkenleri de görüyoruz. Tahmin edildiği gibi dizide muhtemelen Vision'ın ölümünü kabullenemeyen Wanda'nın kendi gerçekliğini oluşturduğunu görebiliriz. 15 Ocak'ta yayınlanmaya başlayacak olan dizinin yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Ant-Man serisinin 3. filmi duyuruldu. İlk iki filmin yönetmenliğini de yapan Peyton Reed tarafından yönetilecek olan filmde seriden aşina olduğumuz oyuncular rollerini tekrar edecek. Yani filmde Paul Rudd (Scott Lang), Evangeline Lilly (Hope van Dyne), Michael Douglas (Hank Pym), Michelle Pfeiffer (Janet van Dyne) ve Michael Peña (Luis) gibi oyuncuları bir kez daha izleme şansına erişeceğiz. 

Kathryn Newton'ı Cassie Lang olarak izleyeceğimiz filmde ayrıca Jonathan Majors daha önce açıklandığı gibi Kang the Conqueror karakterine hayat verecek.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness detayları

Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi aslında MCU'nun şu sıralar en çok merak edilen filmi diyebiliriz. Multiverse olayına gireceğimiz bu filmde Scarlett Witch gibi karakterlerin olacağı daha önce açıklanmıştı. Dün gerçekleşen sunumda ise Spider-Man 3 olaylarının direk olarak bu filme bağlanacağı açıklandı. Ayrıca filmde Miss America Chavez karakterini göreceğimiz de belirtildi. İlk olarak 2011 yılında çizgi romanlarda boy göstermeye başlayan Miss America, filmde Xochitl Gomez tarafından canlandırılacak.

Falcon and the Winter Soldier dizisinin fragmanı yayınlandı

Aksiyon açısından Disney+ servisinin en iddialı dizilerinden biri olacağa benzeyen Falcon and the Winter Soldier dizisi için ilk fragman yayınlandı. The Falcon and the The Winter Soldier, Avengers: Endgame olaylarından sonra Sam Wilson (Anthony Mackie) ve Bucky Barnes (Sebastian Stan) üzerine odaklanacak. 19 Mart 2021'de yayınlanacak dizinin fragmanı şu şekilde;

Diğer önemli duyurular

- Black Panther 2 filminde T'Chala rolü değişmeyecek. Kevin Fiege yaptığı açıklama ile Chadwick Boseman'a çok saygı duyduklarını ve bu nedenle yeni filmde diğer karakterlere odaklanan bir hikaye üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

- Marashal Ali'nin başrolde olduğu Blade'in yapım aşaması planlandığı gibi devam ediyormuş

- Ünlü oyuncu Christian Bale daha önce dedikoduları çıktığı gibi Thor: Love and Thunder filminin kadrosuna katıldı. Kendisi filmde Gorr the God Butcher isimli karaktere hayat verecek. Filmin gösterim tarihi ise 6 Mayıs 2022 olarak açıklandı.

- Loki dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Daha önce yaptığımız haberde bu fragmana ve dizi ile ilgili detaylara yer vermiştik. Bu haberimize buradan, dizinin fragmanına ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

- I Am Groot isimli Disney+ serisi duyuruldu. Adından da anlaşılabileceği gibi Baby Groot karakterine odaklanacak olan seri ile ilgili çok fazla detay verilmedi.

- Guardians of the Galaxy ekibi Holyday Special isimli özel bir bölüm ile tekrar karşımıza çıkacak. James Gunn'ın yönetmenliğini yapacağı bu özel bölümün 2022 Holyday sezonunda yayınlanacağı belirtilmiş. Ayrıca bu bölümün Guardians of the Galaxy Vol 3 filmi ile aynı dönemde çekileceği de açıklandı.

- Disney+ için Armor Wars isimli seri duyuruldu. MCU filmlerinde James Rhodes karakterine hayat veren Don Cheadle bu serinin baş rolünde yer alacak.

- Ms. Marvel için Disney+ serisi duyuruldu. Ayrıca Ms. Marvel ve Monica Rambeau karakterlerinin Captain Marvel 2 filminde yer alacağı da açıklandı.

- MCU'ya katılacak olan Deadpool 3 için çalışmalar başlamış.

- Tüm bu duyurular dışında Marvel firması She-Hulk, Secret Invasion, IronHearth gibi yapımlar için de düğmeye basmış durumda. Yapım aşamasında olan tüm başlıklar şu şekilde;

Marvel, Fantastic 4 duyurusu dışında bombaları peş peşe patlattı

Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2020 11:34
Bunları 4k izlemek için çok iyi ekran kartı lazım. Yine bir sürü masraf olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
burak_55
burak_55 11.12.2020 17:36
Falcon da tam beleşçi. Uçabildiği halde uçakta yolculuk yapıyor. İronman dan örnek al biraz.
burak_55
burak_55 13.12.2020 20:38
Ulan İroni yaptık. Uçakta yolculuk yapan Sinek caps'ine istinaden.
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2020 21:21
Yaşın 15 mi senin? Ulan adam uçakların uçabildiği yüksekliğe kadar yükselemiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2020 15:56
Marvel sıktı artık. Hep aynı seyler
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2020 14:30
Wolwerine nasıl marvel da değildi, mcu evrenine dahil değil sadece yani kendisi marvel çizgi roman kahramanlarından birisi.
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2020 09:19
Bilgisizkhan wolwerine zaten marvel da değildi. Ayrıca dc den yıllardır düzgün bir yapım gelmedi hala ve gelmiyorda. Bi Batman i habire baştan çekip duruyorlar i, hangi DC zamanından bahsediyosun sen? Yaptıkları çöpler ortada.
Bilgekhan
Bilgekhan 11.12.2020 23:34
Ironman ve Wolverine gitti, bittiler resmen. Zaman DC zamanı görünen o ki.
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2020 19:59
Daha ne olsun ne bekliyordun marvel dunyasi belli zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2020 10:10
Süper kahraman filmi artık baydı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2020 22:59
Loki'nin fargmanı izledikten sonra hiç bir beklentim kalmadı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel, Fantastic 4 duyurusu dışında bombaları peş peşe patlattı
İlginizi Çekebilir