Marvel, Fantastik Dörtlü'nün hikayesini yeniden yazmayı düşünüyor

Furkan Güler 14.12.2018 - 18:28
Yetkililerden ilginç karar.

Avengers ve X-men'den sonra Marvel'ın  çizdiği en ünlü ekip hikayesi olan Fantastik Dörtlü'den ilgi çekici bir haber geldi. Fantastik Dörtlü'nün çizgi romanlarını çıkartmaya devam eden Marvel, yayınladığı bilgide, serinin hikayesini baştan yazacağına dair ipuçları verdi. Marvel Comics tarafından yayınlanan görselde, Fantastik Dörtlü'nün güçlerinin aslında kim tarafından verildiği ve Marvel tarihinin yıkıldığı belirtiliyor. Marvel'ın bu görsel ile aslında ne amaçladığı şimdilik belli değil. Fakat Fantastik Dörtlü hayranları, hikayenin baştan yazılacağını tahmin ediyor. Çizgi romanlarda başlayacak olan yeni hikaye, umarız filmlere de uyarlanır.

Marvel'dan ilgi çekici Fantastik Dörtlü kararı

Marvel, Fantastik Dörtlü'nün hikayesini yeniden yazmayı planlıyor

Geçtiğimiz dönemlerde ise şu anda hayatını kaybetmiş olan çizgi romanların yazarı Stan Lee, "Er ya da geç, bütün karakterlerimizin film haklarını geri alacağız." dedi ve ekledi, "Üzerinde çalışıyorlar ve X-Men filmleri yapıyorlar. Merak etmeyin, yakında vakit ayıramayacağınız kadar çok Marvel süper kahramanı göreceksiniz." açıklamasını yapmıştı.

Şu anda Captain Marvel ve Avengers 4 üzerinde çalışmaya devam eden Marvel yapımcıları, 2019 yılında yine gişe rekorları kıracak diyebiliriz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 04:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2018 16:41
hugh jackmen ve robert downeyi aynı filmde göremedikten sonra xmenide batsın ff side
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2018 23:07
Tarısı BLADE' e
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2018 20:44
En üzüldüğüm şey de Doctor Doom gibi bir villain in harcanmış olmasoydı bu seri ile. Avengersdan sonra yeni bir seriye başlarlarsa oradaki baş düşman bile olabilir fantastic four filmi de çıkar onları da eklerlerse güzel olabilir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel, Fantastik Dörtlü'nün hikayesini yeniden yazmayı planlıyor
İlginizi Çekebilir