Marvel Filmleri Ertelendi

Tunay Şahin 10.11.2023 - 19:26
İçlerinde Deadpool 3 ve Kaptan Amerika'nin yeni filminin de dahil olduğu, uzun süredir beklenen Marvel filmleri, senaryo yazarlarının Amerika'da devam etmekte olan grevi yüzünden ileri tarihe ertelendi.

ört ay süren oyuncu grevinin ardından Hollywood stüdyoları yeniden programlama yaparken, Disney Perşembe günü yaptığı açıklamada yeni "Deadpool" filmi, "Blade" ve diğer bazı projelerin de dahil olduğu Marvel Filmleri için erteleme kararını açıkladı.

Marvel Filmleri Dokuz Ay İleri Ertelendi

Disney'in açıklamasına göre, Mayıs ayında vizyona girmesi beklenen "Deadpool" filminin gösterimi Temmuz ayı sonuna ertelendi. Bu ertelemenin bir sonucu olarak, "Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya" filminin Temmuz ayında planlanan vizyon tarihi Şubat 2025'e kaydırıldı.

Ayrıca, Marvel süper kahraman filmlerinden "Thunderbolts"un vizyon tarihi Temmuz 2025'e, "Blade"in ise Kasım 2025'e ertelendiği bildirildi.

Marvel Filmleri Dokuz Ay İleri Ertelendi
Deadpool 3

Film ve televizyon dizisi prodüksiyonları, 118 gün süren oyuncu grevi sebebiyle durdurulmuştu. Çarşamba günü varılan geçici bir iş anlaşması ile oyuncular ve stüdyolar, yarım kalan projelerini tamamlamak için programlarını düzenlemeye başladılar.

Disney ayrıca, Marvel'ın gerisinde kalmamak için "Mufasa: Aslan Kral" filminin vizyon tarihini önceden planlandığından beş ay sonraya, Aralık 2024'e ertelediğini açıkladı."

Elbette, 2024'te yayınlanacak birkaç Marvel Disney Plus filmi ve dizisi olacak, ancak Echo dışında gelecek yıl için henüz kesinleşen bir yayın tarihi yok. Sony'den bazı teklifler olsa da, bu hala 2024'ün Marvel filmleri ve dizileri için yakın vadeli bir gösterim görünmüyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 11:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.11.2023 17:45
3 kuruşa işçi çalıştırdıkları için bunlar yaşanıyor.
yeter artık, insanlara hak ettikleri değer verilsin, modern zaman köleliğine son verilsin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel Filmleri Ertelendi
İlginizi Çekebilir