Marvel filmlerinde olan gizli sonların asıl sebebi belirtildi

Furkan Güler 1.11.2018 - 10:59
Aslında filmden sonra akan yazıları beklememizin başka bir sebebi varmış.

Her bir filmi ile neredeyse gişede rekor kıran Marvel Studios, artık eskiye göre Hollywood endüstrisine yön verecek bir güce ulaştı. Son olarak Infinity War'la birlikte milyonlarca seyirciye ulaşan yapımcıların baş ismi Kevin Feige2018 Britannia Awards etkinliğinde yaptığı konuşma sırasında, meslektaşlarını öven açıklamalarda bulundu. İzleyen meslektaşlarını duygulandıran açıklamalar yapan Feige, ilk filmlerden bu yana her bir Marvel filmine gizli son eklediklerini belirtti. Ancak bu gizli sonların filmin en sonuna eklenmesinin çok başka bir sebebi olduğunu açıkladı.

Marvel filmlerinde olan gizli sonların aslında önemli bir sebebi var

Küçükken sinema sektörüne atılmak istediğini söyleyen Feige, filmlerden sonra akan yazıların kendisini heyecanlandırdığını ve o yazıların aslında filmlerde ne kadar büyük bir emek yattığının göstergesi olduğunu söyledi. Bu sebepten dolayı Marvel filmlerine gizli son eklediklerini söyleyen Feige, aynı zamanda Marvel hayranlarının bu gizli sonları çok sevdiğinin de altını çizdi.

Konuşması sırasında Marvel Studios'un bu günlere gelmesini sağlayan yapımcılara teşekkür eden Feige ve ekibi bakalım Avengers 4'te bizlere neler gösterecek?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2024 08:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2018 14:08
Zaten bilinmiyor muydu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel filmlerinde olan gizli sonların asıl sebebi açıklandı
İlginizi Çekebilir