Marvel Future Fight: Avengers Endgame güncellemesi

Furkan Güler 29.04.2019 - 17:28
Endgame heyecanı mobil platformda.

Sinema sektörüne son filmleriyle yön vermeyi başaran Marvel, Avengers Endgame’le birlikte ortaya oldukça güzel bir iş çıkarttı. Marvel sinematik evreninde bulunan karakterleri birer marka haline getiren yapımcılar, oyunlarıyla da büyük bir kitleye ulaşıyor. Bu oyunların arasındaysa şüphesiz Netmarble’ın geliştirdiği Marvel Future Fight, en popüler süper kahraman oyunu haline gelmiştir. Çünkü Marvel sinematik evreninin yanında Marvel’da bulunan neredeyse tüm karakterleri oyuna ekleyen yapımcılar, bizlere oldukça uzun ve güzel bir macera vadediyor. Oynanış anlamında oldukça kolay bir mekaniğe sahip olan Marvel Future Fight, karakterlerin yanında, karakterlerin özel güçlerini de oyuna eklemiş. Yani mobil platformda bulunan diğer aksiyon dövüş oyunlarında olduğu gibi Marvel Future Fight, bizlere düz bir oynanış mekaniği sunmuyor.

Marvel Future Fight'a Avengers Endgame güncellemesi geldi

Marvel Future Fight: Avengers Endgame güncellemesi

Her karakterin özel yeteneğini farklı farklı şekillerde animasyon olarak sunan geliştiriciler, ortaya oynaması zevkli bir oyun koymuş. Hikaye bakımından Marvel sinematik evreninden tamamen farklı bir işleyişe sahip olan Marvel Future Fight, kötü karakter olarak yine Marvel evreninde bulunan kötü karakterleri düşman olarak oyuna eklemiş. Böylelikle hali hazırda okuduğunuz veya izlediğiniz bir hikayeyi oynamak yerine, sevdiğiniz kahramanlarla bambaşka bir maceraya atılıyorsunuz.

Oyunda bulunan karakterleri ise hikayede ilerleyerek açıyoruz. Karakter açma sisteminin yanında karakterlerin farklı kostümlerini kullanmak da mümkün. Bu kısımda oyuna mikro ödeme sistemini entegre eden geliştiriciler, oyunun ana hikayesinin yanında Marvel sinematik evreninin önemli hikayelerini de oyuna entegre etmiş. Geride bıraktığımız dönemlerde oyunda Infinity War filminin hikayesi ve son olarak Captain Marvel filminin hikayesini görmüştük

Marvel Future Fight: Avengers Endgame güncellemesi

Ancak oyuna gelen son güncellemeyle birlikte Netmarble ekibi, oyuncular için Marvel Future Fight’a, Avengers Endgame’in de hikayesini ekledi. Bu hikaye filmden bağımsız olarak kendi olay çizgisini işliyor. Güncellemede yine Captain America veya Black Widow gibi karakterleri kontrol edebiliyoruz. Hikayeye, Thanos’un generalleriyle dövüşerek başlıyoruz. Captain America ile başlayan hikaye sırasıyla diğer kahramanlara da değiniyor.

Avengers Endgame’de karakterlerin giydiği zırhları da oyuna ekleyen geliştiriciler, oyunun kostüm kütüphanesini oldukça genişletmiş. Şahsen benim Marvel Future Fight’a gelen Avengers Endgame güncellemesinde en çok oynamayı sevdiğim karakter Ronin (Hawkeye) oldu. Hali hazırda okçu olan karakterimiz, yeni güncellemeyle birlikte yakın dövüş yeteneklerine sahip oluyor. Oldukça seri bir yapıda olan Ronin karakteriyle rakiplerinize ağır hasarlar vurabilirsiniz. Uzun sayılabilecek bir senaryoya sahip olan Avengers Endgame güncellemesinin, Marvel sinematik evreniyle bağdaşan küçük detaylara da yer verdiğini belirtelim.

İlerde vizyona girecek olan Marvel filmleriyle güncelleme almaya devam edecek olan Marvel Future Fight’ı mobil platformda ücretsiz olarak oynamak mümkün. iOS ve Android platformlarında bulunan yapım, mobil platformda oynanabilen en iyi süper kahraman temalı dövüş oyunları arasında bulunuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel Future Fight: Avengers Endgame güncellemesi
İlginizi Çekebilir