Marvel Future Fight - Örümcek Adam güncellemesi

Furkan Güler 7.07.2017 - 14:47
Marvel kahramanları çarpışmaya devam ediyor
Süper kahraman filmleri ile sinema dünyasında gişe rekorları kıran Marvel, aynı başarısını mobil platformlarda da devam ettirmek istiyor. Kahramanların çarpışma temasına farklı bir hikaye ekleyerek mobil oyunculara sunan Netmarble, neredeyse Marvel evrenindeki tüm karakterleri bir araya getirerek çizgi roman okurlarını mest etmeyi başarmış. Spider Man, Thor, Iron Man ve Kaptan Amerika karakterlerinin kendi hikayelerinde bulunan tüm karakterler oyunda elinizin altında bulunmakta. Geçen yıl çıkan güncellemeler ve eklenen yeni karakterler ile birlikte büyümeye devam ediyor. İsterseniz güncellemeye geçmeden önce oyunun kendisinden biraz bahsedelim.

Marvel Future Fight - Örümcek Adam güncellemesi

Oynanış tarafında mobilde bulunan diğer Hack 'N Slash oyunlarından esinlenen yapısı sayesinde önünüze çıkan yaratıkları kolayca öldürebiliyorsunuz. Biçer döver şeklinde ilerlediğiniz arena tasarımları ise 12 bölümden oluşan hikayeye göre değişiyor. Her bir bölümde yaklaşık 8 ile 10 dövüşe girdiğimiz hikayeye Thor ile başlıyoruz. Çizgi romanlardan tanıdık yüzleri de takımımıza ekleyerek, dostumuz olan kahramanların kötü kopyaları ile karşılaştığımızda asıl hikaye başlıyor. Kaptan Amerika'nın önderliğinde kurduğumuz ilk takımdan sonra, oyun bize kendi kahramanımızı eklememiz için fırsat tanımakta.  

Üç kişilik takımlar halinde savaşmamıza izin veren oyunda ne kadar çok dövüş yaparsanız, takımınız o kadar güçleniyor. Her karakterin kendine özel becerisinin de olduğu Marvel Future Fight'ın asıl eğlencesi bu noktada ortaya çıkıyor. Thor ile şimşekler indirebilir, Iron Man'in lazerleri ile düşmanlarınızı yakabilir veya Kaptan Amerika ile düşmanlarınızı yumruklayarak indirebilirsiniz. Her bir beceriyi tek tek yükseltmemize izin veren yapım, karakterlerin arka hikayelerini de özet bir şekilde oyuna eklemeyi ihmal etmemiş. Marvel evreninde ilk defa duyduğunuz bir karakterin nasıl kahraman olduğunu, nereden geldiğini veya gerçek kimliğini özet ekranından kolay bir şekilde öğrenebiliyorsunuz.

Marvel Future Fight - Örümcek Adam güncellemesi

Oyunun görev kısmı ise beş adet başlıktan oluşuyor. Hikaye, Günlük, Özel, Epik ve Boyut Yarığı ismini alan başlıklardan herhangi bir tanesini seçerek dövüşmeye başlıyorsunuz. Hikayede yaptığınız ilerleyişe göre açılan bu başlıklardan kahramanınıza özel çizgi roman kartları, özel ekipman ve oynanışa etki edecek çeşitli malzemeleri toplama imkanınız var.

Diğer bir yandan Spider Man Homecoming filminin çıkışı nedeniyle oyuna Spider Man evreninden karakterler ve kostümlerinin eklendiğini hatırlatalım. Eklenen karakterler ise şöyle,

Mysterio

Gerçek adı Quentin Beck olan ana karakterimiz Hollywood'un en ünlü özel efekt sanatçısı, farklı nedenlerle sahip olduğu ilizyon ve büyü yeteneklerini kullanarak Peter Parker'ın aklını kolay bir şekilde karıştırabiliyor. Çizgi romanlarda yansıtıldığı gibi oyuna aktarılan Mysterio, savaş alanında düşmanlarınızı en hızlı şekilde temizlemek için en iyi tercih konumunda.

Gergedan

Çizik bile almayan zırhı sayesinde önüne geleni yere seren Gergedan, örümcek adamın en büyük baş belaları arasında yer alıyor. Oyunda ise dövüşçü pozisyonunda olan Gergedan'ı seçtiğinizde, yardım için diğer takım arkadaşlarınıza bile ihtiyacınız yok.

Avcı Kraven

Yıllardır kendini adadığı eğitimini tamamlayıp dövüş arenasına inen Avcı Kraven'la boss dövüşlerini kazanmak oldukça kolay. Tek hedefli becerileri sayesinde istediğiniz düşmanı anında arenadan silebilirsiniz.

Akbaba

Kostümünde bulunan geniş kanatları sayesinde oyunun en hızlı karakterlerinden bir tanesi olan Akbaba, sahip olduğu hızı arttırılmış gücü ile birleştirdiğinde dövüş sahasının en gözde savaşçılarından biri olabiliyor.

MARVEL Future Fight tüm dünyada App Store ve Google Play üzerinden indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/marvel-future- fight/id955705796
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.mherosgb

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2017 16:16
Sponsorlu mu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel Future Fight - Örümcek Adam güncellemesi
İlginizi Çekebilir