Marvel Heroes kapatılıyor

Hakan Hervenik 16.11.2017 - 10:21
Gazillion ve Disney'den kötü haber.

Marvel Heroes, Gazillion Entertainment tarafından geliştirilen Diablo tarzı bir MMO oyunudur. Diablo benzeri dememin sebebi ise Diablo ve Diablo 2'nin tasarımcısı David Brevik'in Marvel Heroes projesinin fikir olması. Geçtiğimiz sene oynaması ücretsiz olarak konsollara da çıkan ve Marvel Heroes Omega ismi altında devam eden oyun, maalesef uzun vadede isteneni veremedi. Disney himayesi altındaki Marvel'ın yaptığı açıklama ise şu şekilde:

"Marvel Heroes hayranlarına üzülerek belirtmek isteriz ki Gazillion Entertainment ile olan ortaklığımıza bir son verdik. Bu da demek oluyor ki Marvel Heroes oyunu kapatılacak. Marvel Heroes'un bir parçası olan oyunculara teşekkür ediyoruz. Konu hakkında daha fazla bilgi, yakın zamanda yayınlanacak"

Marvel Heroes kapatılıyor

Marvel Heroes hayranları 2013 yılından beri oyunu sıkıntısız bir şekilde oynuyordu. Benim de oyunu bir süre oynama şansım oldu. Sürekli yeni içerikler yayınlayarak oyuncuları memnun etmeyi başarıyorlardı. Ortaya çıkan diğer bilgilere göre ise de Gazillion Entertainment'ın son zamanlarda oyunun güncellemelerinde geri kalması bu sonucu doğurmuş. Normalde her Marvel filmi için etkinlikler ve kostümler hazırlayan oyun, Thor: Ragnarok için kılını kıpırdatmamış. Cadılar Bayramı etkinliği bile yapılmamış. Oyunun kapatılma zamanı henüz belirtilmedi. Steam ve konsollar üzerinde hala indirmeye de açık. Tabi Marvel'ın açıklamasına göre, yakın zamanda bir tarih verilir.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 15:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2017 10:45
Pay to Win tarzı yapıp aç gözlülük yaparlarsa olacağı bu.
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2017 23:13
neresi p2w acaba ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
eonder87
eonder87 16.11.2017 11:47
Biraz oynayıp da zevk alamadığım bir oyundu karakterler aşırı birbirine benziyor idi. Hayırlısı olsun DC'nin online oyunu devam ediyor. bakalım Justice League'den sonra o ne olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel Heroes kapatılıyor
İlginizi Çekebilir