Marvel Heroes Omega Black Cat'i konsollara ekledi

Hakan Hervenik 27.07.2017 - 13:10
Spider-Man'den tanıdığımız güzel hırsız Black Cat, Marvel Heroes Omega'nın konsol sürümüne çıktı.
Diablo'nun yaratıcısı ve Blizzard North'un kurucularından David Brevik'in yeni şirketi Gazillion Entertainment'ın oyunu Marvel Heroes Omega, Black Cat'i oyuna ekledi.

Marvel Heroes Omega Black Cat'i konsollara ekledi
Spider-Man'den tanıdığımız Black Cat, bir hırsızdır. Yetenekleri sayesinde en güvenli yere bile girip çıkabicelek olan Black Cat, bir zamanlar da Spider-Man ile romantik ilişki içerisindeydi. Büyük bir hırsız olan babasını idol olarak gören Black Cat, babasının öğrettikleri dışında kendine çok şey katıp, suç dünyasında adını duyurmuştur. Babasını hapishaneden bir çok kez karçımaya çalışan ama başarısız olunca vazgeçip babasının mirasını hayatta tutan Black Cat, Marvel evreninde önemli bir karakterdir.  Gerçek ismi Felicia Hardy olan karakter, şu an için sadece mağazada satılmakta. 28 Ağustos'tan itibaren de oyuncular, Eternity Splinters dediğimiz oyun içi alışveriş yapmamızı sağlayan taşlar ile alınabilecek.

30 saniyelik video, Black Cat'in oynanış tarzını ve bazı yeteneklerini içeriyor. Aynı zamanda iki kostüm ile birlikte çıkan Black Cat için Popstar ve normal seçenekleri mevcut. Yakın zamanda PlayStation 4 ve Xbox One'a çıkan Marve Heroes Omega, kesinlikle şans verilmesi gerek bir oyun.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 15:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hickey
Hickey 28.07.2017 04:00
Memintolarda Tombikoymuş:)

Çabuk 'Dinsiz sapkın' diyiciler gelmeden...
Rahro Uth
Rahro Uth 29.07.2017 18:56
Dinsiz sapkın


geldik kaçamazsın
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2017 08:39
Jesus christ!seni lanet olası şeytan defol kiliseye ve iki haleluya patlat imana gel
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel Heroes Omega Black Cat'i konsollara ekledi
İlginizi Çekebilir