Marvel kahramanları sanal gerçeklik yolunda

Ersin Kılıç 17.07.2017 - 13:32
Marvel: Powers United VR duyuruldu
Haftasonu gerçekleştirilen D23 etkinliğinde Disney ve doğal olarak Marvel tarafından birçok duyuru ile karşılaştık. Gelecek olan film ve televizyon projeleri dışında tabi ki oyunlara da değinildi. İşte bu bağlamda Marvel kahramanlarının yer aldığı yeni bir oyunun duyurusu da gerçekleşti.

Marvel'ın Oculus ortaklığı ile geliştirdiği Marvel Powers United VR oyunu, adından da anlaşılabileceği gibi sanal gerçeklik oyunu olacak. Oculus Rift'e özel olarak geliştirilen oyunda Hulk, Kaptan Marvel, Ronan ve Roket Rakun gibi Marvel evreninden aşina olduğumuz birçok kahramanı yönetme şansına sahip olacağız. Şimdilik bu 4 karakter açıklansa da 2018 yılında çıkacak oyun için yeni karakterlerin geleceği de duyuruldu.

Oculus Rift ve kontrolünü çok daha iyi bir hale getiren Touch desteğine de sahip olan oyunda multiplayer modunun yanı sıra co-op oynama imkanı da bulunacak. Ayrıca farklı oyun modlarının ve görevlerin olacağı da belirtiliyor. özellikle ilk defa kullanılan co-op modunun nasıl olacağı merak konusu. Oyunun tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel kahramanları sanal gerçeklik yolunda
İlginizi Çekebilir