Marvel Lego Setinde Kaptan Amerika 4 Sızıntısı

Utku Biçer 3.01.2024 - 10:29
LEGO setinde doğrulanmamış bir sızıntı var. Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya’da yer alacak potansiyel bir kötü karakter LEGO setiyle sızdırıldı.

Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya’nın potansiyel kötü karakteri bir LEGO seti aracılığıyla sızdırılmış olabilir. Bu iddia her ne kadar gayri resmi olsa da insanların film hakkında bildikleri bilgilerle örtüşür durumda.

Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya'da Görünebilecek Kötü Karakter

LEGO setleri yıllar boyunca küçük sızıntılar içerdi. Bu konuda oldukça güvenilir bir kaynak olarak görülüyor. Hatta Hera’nın oğlu Jacen’in ortaya çıkışı, daha dizi başlamadan önce Ahsoka temalı bir LEGO setiyle duyurulmuştu. Ancak bazen ortaya daha büyük sızıntılar çıkabiliyor. Önde gelen bir LEGO sızıntıcısının doğrulanmamış bir iddiası var. Kaptan Amerika’nın yeni filminde görünecek önemli bir karakter setini gündeme getirdi. Bununla birlikte aslında birçok hayran bunu uzun süre önce tahmin etmiş olabilir.

Marvel Studios Spoilers alt dizini tarafından ortaya çıkarıldığı üzere Kaptan Amerika ile bağlantılı olarak yaklaşan bir LEGO koleksiyonu; Cesur Yeni Dünya filmiyle bağlantılı olacak. LEGO koleksiyonunda Red Hulk’tan başka bir karakter yer almayacak gibi görünmekte. İddianın doğru olduğunu varsayarsak, bu Red Hulk’un görüneceğine dair ilk gerçek gösterge olacaktır. Sam Wilson/Kaptan Amerika gibi bariz karakterlerin yanı sıra sette Joaquin Torres (yeni Falcon) ve İsrailli mutant süper kahraman Ruth Bat-Seraph’ın (Sabra) da yer alacağı bildirilmekte. Sabra’nın çizgi roman versiyonunda Filistin ve Arap halklarının sık sık duyarsız olarak tasvir edilmesi nedeniyle hakkında bazı tartışmalar var. Ancak görünen o ki Marvel Stüdyoları karakterin soykırıma karşı duracak yeni bir versiyonunu yapmayı hedefliyor.

Red Hulk’a gelince; bazıları için bu sürpriz olabilirken, bazıları içinse muhtemelen beklenilen bir duyuru. William Hurt’ün trajedik ölümünün ardından Thunderbolt Ross’u Harrison Ford’un oynayacağı açıklandı. Bunun ardından uzun süredir hayranlar Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya’nın Ross’un nihayet çizgi romanlarda olduğu gibi yeni filmin de Kızıl Hulk’a dönüştüğü bir film olacağına dair spekülasyonunu yapmaya başladılar. Orijinal hikâyelerde Ross, Hulk çizgi romanı serisinde kendisi olarak uzun bir geçmişe sahip. Fakat Bruce Banner’ın/Hulk’un düşmanı Kızıl Hulk’tu. Hem General Ross hem de neredeyse ölümsüz Red Hulk olarak Bruce’un peşine düşmüş olan Ross, Hulk için dengesiz ve yapışkan kötü adam tarzında önemli bir figürdür.

Peki neden Kaptan Amerika filminde yer alıyor? Ne de olsa burası Marvel. Bir filmin gerçekten kendi başına bir bütün olarak ayakta durduğunu görmek nadirdir. The Marvels buna oldukça yaklaştı ve bu nedenle diğerleri için eğlenceli bir filmdi. Belki de 2023’ün en iyi Marvel film anlarından birisine sahipti. Ancak yine de sonunda yan ürünler ve diğer filmler hakkında ipuçları içeriyordu. Pek çok kişi bu yeni filmin nihayetinde bir sonraki Hulk filmi için zemin hazırlayacağını düşünüyor.

Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya için birçok hayran sabırsızlanmaya başladı. Anthony Mackie’nin nihayet Kaptan Amerika olarak kendi filmini yönettiğine şahit olmak, filmi izlemeye değer kılmak için oldukça yeterli. Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya şu anda 14 Şubat 2025’te vizyona girmeyi hedefliyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 02:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2024 11:46
sızıntı falan değil zaten beklenen bir şeydi ki bu film sonu world war hulk filmine bağlaancak
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2024 13:19
aynen sanırım Marvel yeniden dirilicek senaristleri güzel seçseler iyi olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel Lego Setinde Kaptan Amerika 4 Sızıntısı
İlginizi Çekebilir