Marvel Midnight Suns oyunu çıkmak üzere

Atıf Doğan Özcan 16.05.2022 - 14:00
Geçtiğimiz sene çıkışı ileri bir tarihe ertelenen yapım bazı iddialara göre piyasaya sürülmeye hazır. Marvel Midnight Suns oyunu resmen geri sayıma geçmiş gibi.

Geliştirici Firaxis, resmi olarak Marvel Midnight Suns oyunu için “2022’nin ikinci yarısına” kadar yayınlanmayacağını söylese de alınan duyumlar nedense oyunun artık hazır olduğuna işaret ediyor.

Marvel Midnight Suns oyunu yakında çıkacak 

Oyunlar çıkmadan önce ya hazır halleriyle ya da az bir eksikle derecelendirme kurulunun onayına sunuluyorlar. Marvel Midnight Suns, Avustralya’da “yetişkinlere özel” olarak, Güney Kore’de ise “15 yaş ve üzeri” olarak derece aldı. Bu derecelendirme notları paylaşıldığı için oyunun er ya da geç çıkacağı söylentileri de hemen akabinde geldi.

Marvel Midnight Suns oyunu çıkmak üzere

Onaylanan derecelendirme notu bir anda ortaya çıktı ve bazı forumlarda çok hızlı bir şekilde paylaşıldı. Taktiksel sıra tabanlı kart oyununun, 15 yaş ve üzeri olarak derece almasının temel sebebi “canlılara şiddet ve çok fazla kan” ifadelerinin yer almasından kaynaklı olduğu düşünülüyor. 

Yukarıda bahsettiğimiz gibi yapımın derecelendirme kurullarına sunulacak kadar eksiksiz halde olması, hayranlar tarafından oyunun bir an önce çıkacağı söylentisine yol açtı. Çünkü bu ay içinde ikinci kez kurula çıkan oyun resmi olmasa da artık hazır olduğunun sinyalini verdi.

Marvel Midnight Suns, XCOM oyununu gelişriten Firaxis Games tarafından geliştiriliyor. Yapım içeriğinde bizleri çok tanıdık süper kahramanlar karşılıyor bunlar kim diyecek olursak, Iron Man, Wolvarine, Captain Marvel ve Blade bunlardan bazıları. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 05:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
allalla
allalla 16.05.2022 15:09
mobil cihazlara f2p olarak gelse de oynasak!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel Midnight Suns oyunu çıkmak üzere
İlginizi Çekebilir