Marvel, Ms Marvel dizisinde düzenleme yaptı

Murat Oktay 27.01.2023 - 13:28
Ms Marvel dizisinin zaman akışında Spider-Man: No Way Home ile örtüşmeyen bir sahnede değişiklik yaparak düzenledi.

Eğer Ms Marvel dizisini ve Spider-Man: No Way Home'u izlemediyseniz, haberimizde bolca spoiler olacağını söylememiz gerekiyor. O sebeple okumak istemezsen lütfen şimdi çıkın.

Marvel, Ms Marvel dizisinde Özgürlük Heykeli değiştirildi

Marvel'in New York City'de geçen birçok yapımı var. Hali ile bunlar arasında zamansal sorunlar oluşabiliyor. Marvel bu uyumsuzlukları ortadan kaldırabilmek için zaman zaman içeriklere müdahale edebiliyor. Son olarak Ms Marvel dizisinin açılış jeneriğinde yer alan Özgürlük Heykeli değiştirildi.

Spider-Man No Way Home'daki savaş sırasında heykel, Kaptan Amerika'nın kalkanını heykele eklemek için tadilattaydı. İskele ile çevrili Özgürlük Anıtı bakır renkli bir görünüme sahipti. Ancak Ms Marvel jeneriğinde yer alan görüntünün yeşil renkli olması, zamansal sorunlara sebep oluyordu.

Bu sorunu ortadan kaldırabilmek için Marvel'in görsel efekt ekibi sahne üzerinde değişiklik yaparak heykeli de zaman çizelgesi içine soktu. Değişim bir hayran tarafından fark edilse de Marvel konu ile herhangi bir açıklamada bulunmadı. Ancak zaman içinde bunun gibi başka düzenlemelerin neler olduğuna dair bir soruyu da aklımıza getiriyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 08:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel, Ms Marvel dizisinde düzenleme yaptı
İlginizi Çekebilir