Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Marvel’s Guardians Of The Galaxy Switch 2'ye Geliyor

Marvel’s Guardians Of The Galaxy, Switch 2 için ortaya çıkan yeni bir derecelendirme ile yeni platforma geleceğini neredeyse kesinleştirdi.

Marvel’s Guardians Of The Galaxy Switch 2'ye Geliyor

Marvel’s Guardians Of The Galaxy, ilk çıktığında özellikle hikâyesi ve karakter dinamikleriyle beklenenden çok daha iyi bir iş çıkarmıştı. Ancak Switch tarafında bulut sürümle sınırlı kalması, birçok oyuncu için büyük bir eksikti. Şimdi ortaya çıkan bu yeni gelişme, oyunun daha güçlü bir donanımda “gerçek” bir deneyim sunabileceği ihtimalini gündeme taşıyor ve açıkçası bu da oldukça heyecan verici duruyor.

Marvel’s Guardians Of The Galaxy Switch 2 İçin Listelendi

Marvel’s Guardians of the Galaxy için Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Kurulu’nda görülen yeni kayıt, oyunun Switch 2 versiyonuna işaret ediyor. Bu tarz derecelendirmeler genelde resmi duyurudan önce ortaya çıktığı için, çoğu zaman doğru çıkmasıyla biliniyor.

Marvel’s Guardians Of The Galaxy Switch 2

İlk oyunun Switch sürümünün sadece bulut üzerinden oynanabiliyor olması, teknik sınırlamalar nedeniyle alınmış bir karardı. Ancak Switch 2 ile birlikte bu durumun değişmesi bekleniyor. Yeni donanımın gücü sayesinde oyunun artık yerel olarak çalışabilmesi ihtimali, oyuncular için en büyük beklenti haline gelmiş durumda.

Oyunun kendisi zaten aksiyon-macera tarafında oldukça sağlam bir deneyim sunuyordu. Star-Lord olarak ekibi yönetmek, diyalog seçimleriyle hikâyeyi şekillendirmek ve tempolu çatışmalar arasında denge kurmak, oyunu farklı kılan unsurların başında geliyordu. Bu yapının Switch 2 üzerinde daha stabil ve yüksek kaliteli bir şekilde sunulması, oyunu tekrar gündeme taşıyabilir.

Şu an için resmi bir çıkış tarihi ya da detaylı açıklama yapılmış değil. Ancak bu tür listelemeler genelde duyurunun çok da uzak olmadığını gösterir. Yani Marvel’s Guardians Of The Galaxy’nin Switch 2 macerası, sandığımızdan daha yakın olabilir.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (1)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

H
hasanuzzy Çırak

PC de bitirmiştim ilk çıktığında.. Çok underrated bir oyundur. Hak ettiği yere ulaşamadı maalesef..

0 puan