Marvel’s Midnight Suns loot box içermeyecek

Ersin Kılıç 7.09.2021 - 10:44
Gamescom 2021 fuarının gözde oyunlarından biri olan Marvel’s Midnight Suns loot box içermeyecek ama içerisinde kozmetik satın almalar olacak.

Gamescom 2021 oyun fuarı açılış töreninde duyurusu yapılan Marvel’s Midnight Suns yeni açıklamalara göre içerisinde loot box sistemini içermeyecek. Bunun yerine satın alma opsiyonlarının tamamen kozmetik üzerinden ilerleyeceği ve karaktererin farklı kozmetiklere sahip olacağı belirtilmiş.

Marvel’s Midnight Suns loot box içermeyecek

Oyunun resmi Twitter hesabındaki gönderiye yorum yapan bir takipçi Marvel’s Midnight Suns'ı büyük bir heyecanla beklediğini ama kart paketleri ya da kostümler için Loot Box sistemi olmasından endişe duyduğunu dile getirmiş. Bunun üzerine bu mesajı alıntılayan ekip ise loot box olmayacağını şu mesaj ile açıklamış; "Merhaba arkadaşlar, kart sistemimiz ile alakalı Marvel’s Midnight Suns içerisinde bir Loot Box sistemi ya da daha fazla kart düşürmek için bir micro ödeme sistemi olmayacak. Oyunun dengesini bozmayacak karakter kostümlerine ve kozmetiklere yer vereceğiz."

Marvel’s Midnight Suns loot box içermeyecek

Marvel’s Midnight Suns hakkında;

Hydra olarak bilinen kötü güç, büyü ve bilimin çarpık bir evliliği sayesinde, Şeytanların Anası Lilith'i yüzyıllarca süren bir uykudan sonra diriltti. Lilith, eski bir kehaneti tamamlamak ve kötü efendisi Chthon'u çağırmak için her şeyi yapacak. Eşiğe itilen Yenilmezler, doğaüstü güçlere sahip genç kahramanlar olan Midnight Suns'ın (Nico Minoru, Blade, Magik ve Ghost Rider) yardımına başvurarak umutsuzca Cehennem Ateşi ile ateşle savaşmaya çalışırlar. Birlikte eski bir savaşçıyı diriltirler - Lilith'in terkedilmiş çocuğu ve onu yendiği bilinen tek kahraman olan Hunter.

Marvel Games Yaratıcı Başkan Yardımcısı Bill Rosemann, “Olağanüstü taktiksel oyunlar geliştirme tarihini Marvel'in doğaüstü tarafına duyduğu gerçek aşkla birleştiren Firaxis Games ile birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz” diyor “Marvel'in Midnight Suns'ı, oyunculara yalnızca efsanevi kahramanlarla birlikte yaşama şansı vermekle kalmıyor, aynı zamanda Marvel Evreninin korkunç gölgelerinin derinliklerine dalan yepyeni, orijinal bir hikayeyi deneyimleme şansı sunuyor. Karanlık çöküyor. Ayaklanın!"

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2021 21:22
Bana hitap etmiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
allalla
allalla 7.09.2021 14:05
Fraxis amblemini görünce bir heyecanlanmıştım. Ta ki gameplay görene kadar.
Gördüklerimden anladığım kadarıyla, mobil oyun kıvamında cıvıl cıvıl ortamlarda ve küçücük mekanlarda, senaryo/görev bazlı, kötü animasyonlu bir oyun olacak. Xcom'daki gibi olmayacak özetle.
Marvel fanlarını sağmalık bir oyun gibi geldi bana açıkçası.
Üzüldüm.
allalla
allalla 7.09.2021 17:33
16:59
oyunla ilgili olarak söyleyeceğin bir şey var ise bir MK üyesi olarak yorumunu okumak isterim. Yok, ben toksiklik yapacağım diyorsan yolun açık olsun.
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2021 16:59
Marvel kafasında xcom tarzı işte arkadaş her şeye bir kulp bulmak zorunda mısın sen? Bakıyorum senin her yorumun hep bir kötüleme amaçlı. Bir tane düzgün yorumun yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2021 13:14
Çok rezil bir oyun olacağa benziyor. 1 tane düzgün Marvel oyunu yok piyasada.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel’s Midnight Suns loot box içermeyecek
İlginizi Çekebilir