Marvel Secret Invasion setinden görüntüler sızdı

Merlinin Kazanı 21.01.2022 - 18:00
Marvel Secret Invasion setinden sızan görüntüler, 4. faz için hazırlanan film hakkında bazı gerçekleri ortaya çıkardı.

Marvel Secret Invasion hakkında nerede ise hiç bilgimiz olmamasına rağmen, Marvel kaynaklı olması yapıma olan ilgiyi de üst seviyede tutuyor. Görüntüler Batı Yorkshire, Halifax'ta çekilmiş ve Piece Hall çevresinde kurulan Gizli İstila (Secret Invasion) için sahneleri gösteriyor.

Marvel Secret Invasion setinden görüntüler sızdı

Rusya'da gerçek bir ulusal bayram olan "Ulusal Birlik Günü" yazan Rus harflerinin yer aldığı bazı işaretler, gösteride en az bir sahnenin Rusya'da geçeceğini gösteriyor.

Marvel, ayın geri kalanında, özellikle 24 ve 31 Ocak arasında, Piece Hall'da Secret Invasion filmine erişimi engellemek için önlemlerini aldı. Konuyla ilgili ayrıntılar henüz bilinmiyor. Aynı isimli, 2008 çizgi roman hikayesine dayanan yapımda, konunun da benzer ilerleyeceğini düşünebiliriz.

Marvel Secret Invasion setinden görüntüler sızdı

Geçen yılki Disney+ Day şovunda Secret Invasion için kısa bir teaser gösterilmişti ve Nick Fury'nin (Samuel L. Jackson) uzun gri bir sakalı olduğunu görmüştük.

Secret Invasion Konusu

Yapım hakkında çok fazla bilgimiz olmadığını söylemiştik ancak çizgi romandaki içeriklere ve yazar Brian Michael Bendis röportajlarına baktığımızda bazı ipuçları elde edebiliyoruz. İşgalin motivasyonu 2007 "Annihilation" hikayesinde Skrull İmparatorluğu'nun yok edilmesi. Bendis, Skrull'ların Dünya'nın "dini ve haklı olarak onların" olduğuna inandığını söyledi ve sınırlı seri Secret War ve ilk sayıdaki Yeni Yenilmezler başlığında yer alan olay örgüsüne dair ipuçları olduğunu söyledi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel Secret Invasion setinden görüntüler sızdı
İlginizi Çekebilir