Marvel, sinema evreni için bombaları ardı ardına patlattı

Onur Güner 1.05.2017 - 22:13
Hayranlar bu gelişmelere çok sevinecek
Öncelikle belirtmeliyim ki haberimizin devamında oldukça Marvel sinema evreni ile alakalı sürpriz kaçıran (SPOİLER) yer almaktadır. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak haberi okumaya devam edin.

Kuşkusuz ki şu anda sinema sektöründe Marvel rakibi DC'den oldukça önde. Hatta tamamen kontrolü elinde tutuyor diyebiliriz. Çıkardığı her süper kahraman filmleri ile gişe rekorları kıran şirket sonunda hayranlarını sevindirecek bazı gelişmeleri resmi olarak doğruladı. Geçtiğimiz günlerde sinemalara giren Guardians of the Galaxy 2 filminin çıktıktan sadece birkaç günde dünya genelinde 100 milyon $ hasılat barajını aştığını söyleyen Marvel, bombaları ardı ardına patlattı.

Marvel, sinema evreni için bombaları ardı ardına patlattı
Bildiğiniz gibi seneye Avengers Infinity War filmi vizyona girecek ki bu film hayranların merakla beklediği bir film. Evrenin fanatik hayranları daha şimdiden çıkacak filmler hakkında teoriler üretirken bu teorilerin neredeyse hepsi doğru çıktı. Zira Marvel, Avengers 4 filminde Örümcek Adam'ın olacağını ve Avengers ekibine katılabileceğini, Infinity War filminin çekimlerinin neredeyse bittiğini, Avengers 4 filminin çekimlerinin Ağustos ayında başlayacağını ve Avengers ekibi ile Guardians of the Galaxy ekibinin Infinity War'da karşılacağını resmi olarak doğruladı. Ayrıca şirketten gelen bu doğrulamalardan sonra Marvel'ın patronu Kevin Feige, Avengers 4 filminin isminin büyük sürpriz kaçıran (spoiler) içerdiğini söyledi. Ancak bu sürpriz kaçıranın sürprizi çoktan kaçmış olabilir.

Çünkü Guardians of the Galaxy filminde Gamora karakterine hayat veren ünlü oyuncu Zoe Saldana, ''Evet, Infinity War'ın çekimleri bitti şimdi Gauntlet'in çekimleri için bu yılın sonlarına doğru tekrar geri döneceğiz.'' ifadelerini kullandı. Yani ünlü oyuncu istemeden de olsa Avengers 4 filminin ismini ağzından kaçırmış olabilir. Bakalım şirketten bu konuyla alakalı açıklama gelecek mi bekleyip göreceğiz. Sizce gerçekten Avengers 4'ün ismi Gauntlet olabilir mi? Ayrıca şu anda sinemalarda olan Guardians of the Galaxy 2 filmini nasıl buldunuz?
Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 16:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hickey
Hickey 2.05.2017 00:38
Punisher? Daredevıl? O kadar süper kahraman filmi yapılıyor Spider man' den sonra bunlara el atarlar heralde. Spider man homecoming de Kingpin olmaması üzdü.
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2017 19:10
Kingpin, Daredevil, Spiderman ve Punisher ın ortak düşmanıdır. Daredevil ile olan düşmanlığı biraz daha destansı hale getirildi hep, çizgi romanda da, ama Spiderman de daha fazla görünmüş bile olabilir. Özetle, ortak düşman. Thanos gibi ortak.
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2017 17:49
Punisher, Daredevil ve tüm Netflix kahramanlarının yapımcıları da farklı olduğu için en son Falcon rolünü oynayan abimiz, asla asla aynı projede yer almayacağını açıkladı. Ha iptal olsa da belki Kingpin in Spiderman da çıkmasına benzer şeyler olabilir.
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2017 16:02
12:43 kingpin spidy ile nasıl işi olmaz! sizi acil olarak çizgi romanlarına bakmaya yçnlendiriyorum bakın bakalım kaç çizgi roman sayısı var ikilinin!
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2017 12:43
Kingpin Daredevil ın düşmanı. Daredevil ın ilk sezonunda o vardı. Spiderman le pek bi olayı yok Kingpin in. Spiderman daha çok Norman Osborn ile uğraşır..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2017 17:54
Valla çok büyük beklentiye soktunuz da.. arkadaşlar da yazmışlar zaten, "bu muydu yani".. "Gauntlet", belli ki Thanos un eldiveni. E zaten Infinity War un 2 parçayken ayrı filmler olacağını, birbirinin devamı olacağını biliyoruz. Bu muydu yani sürpriz?.. dedim.. sonra hatırladım, klasik merlin işte.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2017 22:44
Avengers 4 nedir arkadaş? Avengers İnfinity War ve Gaunlet dediğiniz film zaten aynı filmler. Yani Gaunlet İnfinity War ın ikinci bölümü. Yani Avengers 3.. Marvel zaten 3. filmin 2 bölüm halinde farklı isimlerde çıkıcağını söylemişiti. Ne 4 ü? Marvel phase 4 ü açıkkarsa Avengers 4 çıkar.
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2017 16:46
Hocam yapımcılar 3. filmi 2 part halinde sunmaktan vazgeçtiler. Yani normalde isimleri infinty war part 1 part 2 olacaktı.Ama artık ikisi de 2 ayrı film olarak piyasaya sürülcek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
ozan86
ozan86 2.05.2017 11:05
Benim için asıl bomba, X-Men ile Avengers kapışması olurdu.
Ayrıca Örümcek Adam'a olan sempatim azaldı. Bir kahramanı 3 farklı oyuncu canlandırınca hiç hoş olmuyor.

Bir de çizgi filmdeki gibi biraz egolu bir Peter Parker görememek de beni Örümcek Adamdan soğuttu. Acıların kahramanı
ergen Peter Parker.

Bir arkadaş Daredevil ve Punisher demiş. Genel olarak haklı fakat Marvel'in hedef kitlesi çocuklar. Bu karakterler daha karanlık evrende yer alırsa bence daha iyi. Çünkü en son yapılan Daredevil dizisinde, ikisi de daha karanlık bir evrendeydi.

ozan86
ozan86 2.05.2017 14:48
12:54 Doğru fakat Nolan'ın Batman'i havasında bir Daredevil karakterinden sonra ne İron Fist ne de Luke Cage bana çok uyumsuz geldi. Çizgi romanlarda hulk ile boy ölçüşebilen cage nerede dizideki cage nerede
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2017 12:54
Üçüncüsü, Daredevil, ve Punisher Marvel ın dizi evreninde. Artı İron Fist, Luke Cage, Jessica Jones ile beraber. Netflix yakın zamanda The Defenders dizisiyle onları takım haline getiricek. O dizilerde MCU ya yani şuanki sinema evrenine dahil. Agents of Shield ile beraber..
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2017 12:50
Birincisi X-Men ve Avengers kapışması göremezsin. Çünkü X-Men in film hakları Foxta. Aynı sekilde Deadpool unda.
İkincisi, 90 lardaki Spiderman çizgi filminden bahsediyosan orda Peter Parker hiçte egolu değildi. Flash Thompson tarafından ezilen bi karakterdi...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2017 09:36
Haber başlığıyla içerik alakasız. Zaten bilinen seylerdi çoğu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel, sinema evreni için bombaları ardı ardına patlattı
İlginizi Çekebilir