Marvel Sinematik Evreni Önemli Değişime Uğruyor

Tunay Şahin 22.02.2024 - 14:41
Yenilmezler: Kang Hanedanlığı önemli değişikliklere uğruyor. Jonathan Majors'tan sonra Marvel kötü adamından vazgeçip seriye yeni bir yön verecek.

Marvel Sinematik Evreni (MCU), "Yenilmezler: Kang Hanedanlığı" ile önemli bir dönüm noktasına ulaşırken, seride de beklenmedik değişiklikler meydana geliyor. Hollywood Reporter'ın yayımladığı bir haberde, beşinci Yenilmezler filmi olan "Kang Hanedanlığı"nın, başrol Jonathan Majors'un Aralık 2023'te karıştığı bir hukuki sorunun ardından karakteri ve hikayeyi önemli ölçüde değiştirmek zorunda kaldığı belirtiliyor.

Marvel Sinematik Evreni Değişime Uğruyor

Jonathan Majors, Kang the Conqueror rolüyle MCU'nun yeni büyük kötüsü olarak tanıtılmıştı. Ancak Majors'un hüküm giymesi, Marvel'ı bu karakteri filmde ya tamamen çıkarmaya ya da önemli ölçüde azaltmaya itmiş görünüyor. Bu değişiklik, "Shang-Chi"nin yönetmeni Destin Daniel Cretton'ın projeden ayrılması ve Michael Waldron'un senarist olarak katılması gibi diğer önemli değişikliklerle birlikte, filmin yeniden şekillendirilmesine yol açtı.

Marvel Sinematik Evreni Değişime Uğruyor

Marvel, bu değişikliklerin yanı sıra, "Ant-Man and the Wasp: Quantumania"nın düşük gişe performansının ardından, Kang karakterinin MCU'daki geleceğini yeniden değerlendirme kararı aldı. Bu, Majors'un "Quantumania" ve "Loki"nin ikinci sezonunda Kang karakteriyle ilişkilendirilmesinden kısa bir süre sonra gerçekleşti.

Şimdilik, Marvel'ın "Yenilmezler" serisinin geleceğine dair planları belirsizliğini koruyor. Şirket, bu belirsizlikler arasında, MCU'nun gelecekteki yönünü belirleyecek "Secret Wars" adlı ikinci bir film üzerinde çalışmalar yaparken, aynı zamanda "Fantastik Dörtlü" ve "Deadpool ile Wolverine" gibi yeni karakterlerin entegrasyonuna odaklanıyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 01:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.02.2024 08:38
deadpool ve wolverinden de gına geldi artık , emekliye ayırın bu karakterleri artık iron man gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2024 18:58
Marvel ironmani öldürmekle kafasına sıktı
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2024 10:47
Ya ne ironmanmiş arkadaş. Sanki Marvel ironman e bağlı. Ona bakarsak black widow ve vision da öldü. Kaldı ki Marvel evreninde başka evrenlerde de ironman var. Yani ironman ölmedi. Mcu istese diğer evrenlerden bir ironman getirir. Bunu Spiderman in son filminde yaptılar. Üç örümcek adam izledik.
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2024 13:26
Kesinlikle
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel Sinematik Evreni Önemli Değişime Uğruyor
İlginizi Çekebilir