Marvel sonunda 4.Faz filmlerini duyurdu

Ersin Kılıç 21.07.2019 - 13:10
Bombalar üst üste geldi

Marvel, San Diego Comic Con fuarında yapmış olduğu sunumda adeta büyük sürprizlere yer verdi ve 4.faz filmlerinin tarihleri ile birlikte yeni duyurulara da imza attı. Mahershala Ali'nin oynayacağı Blade dışında Hawkeye, What if gibi sürprizler dışında daha önce dedikoduları çıkan, duyurulan birçok dizi projesini de onayladı. 

Marvel sonunda 4.Faz filmlerini duyurdu

Bu diziler arasında Loki, Hawkeye, The Falcon and the Winter Soldier gibi önemli yapımlar da bulunuyor. 4.fazın en çok merak edilen filmleri ise tarihleri ve oyuncularıyla birlikte açıklandı. Açıklanan dizi ve tarihi henüz belli olmayan diğer projeleri farklı haberler ile detaylandıracağız ama şimdilik faz 4 filmlerine geçelim. 4.fazda yer alacak olan film ve tarihleri şu şekilde;

Black Widow - 1 Mayıs 2020

Marvel sonunda 4.Faz filmlerini duyurdu

Bu filmler arasında Natasha Romanoff'un hikayesine odaklanacak olan Black Widow ilk sırada geliyor. Güzel oyuncu Scarlett Johansson'u bir kez daha Black Widow olarak izleyeceğimiz filmin konusu hakkında ise detay verilmedi. Fakat karakterin geçmişine odaklanacağı zaten daha öncesinde açıklanmıştı. Filmde Taskmaster'ı da göreceğiz. Filmin yönetmen koltuğunda Cate Shortland oturacak.

The Eternals - 5 Kasım 2020

Marvel sonunda 4.Faz filmlerini duyurdu

Sık sık oyuncu haberleri ile karşımıza çıkan The Eternals'ın vizyon tarihi ve oyuncu kadrosu sonunda açıklandı. Son olarak ünlü oyuncu Salma Hayek'in kadroya dahil olduğuna dair dedikodular duymuştuk. Yapılan açıklama ile birlikte bu dedikodunun da gerçeğe döndüğünü görmüş oldu. Salma Hayek filmde ekip lideri olan Ajax karakterini canlandıracak. Angelina Jolie'nin Thena karakterine hayat vereceği belirtildi. Filmde Richard Madden'i Ikaris, Kumail Nanjiani'yi Kingo Sunen, Bryan Tyree Henry'i Phastos, Lia McHugh'ı Sprite, Don Lee'yi Gılgamesh ve Lauren Ridloff'u ise Makkari rolleri ile izleyeceğiz.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Ring - 12 Şubat 2021

Marvel sonunda 4.Faz filmlerini duyurdu

Yine daha önce belirtildiği gibi Mandarin karakteri de geri dönüyor. Uzun süredir gündemde olan Shang-Chi filminin tam adı açıklandı ve ismnden de anlayabileceğiniz gibi Marvel'ın en farklı ve güçlü düşmanlarından biri olan Mandarin filmde yer alacak. Daha önce Iron Man 3 filminde çakmasını gördüğümüz karakter bu sefer Shang-Chi filminde geliyor. Ayrıca bu duyuru ile birlikte filmin başrol oyuncuları da açıklandı. Simu Liu'yu Shang-Chi olarak göreceğimiz filmde Mandarin'i ise Tony Leung'un canlandıracağı açıklandı.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness - 7 Mayıs 2021

Marvel sonunda 4.Faz filmlerini duyurdu

İsminden de anlayabileceğiniz gibi Doctor Strange sonunda Multiverse kapılarını aralıyor. Fakat yine isminden filmin "Deliliğin Dağlarında" eserine yapılan göndermeyi de görmüşsünüzdür. Yeni Doctore Strange filmi için Marvel'ın en farklı yapımlarından biri geliyor diyebiliriz. Zira hem Multiverse olayına odaklanacağı hem de filmin korku dozunun biraz yüksek olacağı belirtilmiş. Filmde ayrıca Scarlet Witch karakteri de olacak ve filmin konusu bir nevi Wanda and Vision dizisine de bağlanacak. Filmin yönetmenlik koltuğunda ilk filmi de yöneten Scott Derrickson bulunuyor. 

Thor: Love and Thunder - 5 Kasım 2021

Marvel sonunda 4.Faz filmlerini duyurdu

Taika Waititi'nin yönetmenlik koltuğuna oturacağı Thor: Love and Thunder filmi de Comic Con fuarında duyurulan filmlerden biri oldu. Chris Hemsworth ve Ragnarok ile birlikte Endgame filmlerinde de gördüğümüz Tessa Thompson yer alacağı filmde sürpriz bir karakter de geri dönüyor. Daha önce Jane Foster karakterini canlandıran Natalie Portmen yeni Thor filminde yer alacak. Üstelik karakterin tıpkı çizgi romanlarda olduğu gibi Lady Thor olacağı da açıklandı. 

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2024 05:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 21.07.2019 19:26
Eyvah eyvah. Birinci dalgayı şükür atlattık derken ikinci dalga yolda. Buyurun kült filmlerin, sinema çeşitliliğinin gıyabi cenaze namazına... Yine her yer ışın sıçan, hoplayan zıplayan zorlama süper kahraman filmlerinden geçilmeyecek desenize.
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2019 19:43
Ghost kardeş neyin önü kesiliyor? Belli ki sinema dünyasını takip etmiyosun. Sinemalarda her hafta pek çok farklı yapımlar vizyona giriyor. Yani sen bildiğin sallıyosun.
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2019 19:19
Arkadaş hala boş yapıyosun. Görende hollywood da sadece süper kahraman filmi var sanıcak..Doğru düzgün sinemayı takip edersen her türden bir dünya film var sinemada. Ama nerde sende o yetenek. Anca eleştir bilip bilmeden.
Ghost86
Ghost86 22.07.2019 14:05
Öncelikle fikrimi destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim...

Bana çemkiren sanane, sen izleme diyen güzel kardeşlerim; bu iş sen izleme demekle olmuyor. İnsanlar bilgisayar efektleri ile doldurulmuş birbirinin aynı filmleri izleye izleye sinema sektöründe kaliteli ve yıllarca izlenilecek filmleri çıkmasının önü kesiliyor. Arz-talep meselesi sonuçta. Nerede para varsa sektörde oraya kayıyor tüm hızıyla. Yapımcılar bu işi babasının hayrına yapmıyor sonuçta. Ben bu filmleri değil sinemada, bilgisayarımda bile izleyecek heveste bir insan değilim. Çünkü bana yapmacık ve içi boş filmler olarak geliyorlar. Sinemasever biri olarak da bu filmlerin bu kadar sektörü işgal edip diğer filmlere ayrılacak olası bütçelerin önünü tıkamasına ve belki de izleyebileceğimiz daha kaliteli filmlerin oluşmasına engel oluyorsa sinemasever sıradan bir insan olarak tepki göstermek hakkım.
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2019 10:11
Tamamen katılıyorum, Hollywood tamamen marvel evrenine bel bağlamış durumda, bundan sonra yaratıcılık namına kimse bir şey beklemesin . Artık, Robocop , Alien , Die Hard filan tarzı yapımlar kimse beklemesin en fazla yeniden çevrimler olur.
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2019 09:15
Ne boş konuşmuşsun arkada. Sanane. Beğenmediysen izlemezsin. Ama çıktıklarında ilk izleyen hep senin gibi burda laf atan dıçanlar olur...
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2019 23:18
sen herkezin birbirinden egoist olduğu turk dizi & filmlerini izlemeye devam et kardesim
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2019 21:55
Bir marvel izleyicisi olarak bu dediginizi hakli buldum, son on yildir sirke dondu. Blade ile o ciddiyeti ne kadar yakalarlar bilmem ama (pg 13 duvarina sıkışıp kaldigini dusunursek)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2019 10:04
Dr.strange hariç gerisi çöp.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2019 20:12
Harika görünüyor. Merakla bekliyorum . En çok Thor için sevindim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2019 18:33
herşeyi geçtim sonunda bi blade filmi geliyor demek yaşaşııııııııın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel sonunda 4.Faz filmlerini duyurdu
İlginizi Çekebilir