Marvel, Stan Lee'nin yüzünü 20 yıl boyunca kullanabilecek

Ersin Kılıç 19.05.2022 - 00:57
Marvel, Stan Lee için yeni bir anlaşmaya imza attı. Yapılan bu anlaşmaya göre Excelsior, 20 yıl boyunca Marvel yapımlarında gözükebilecek.

Marvel, Stan Lee konusunda önemli bir anlaşmaya imza attı. Marvel çizgi romanlarının en önemli isimlerinden biri olan ve bildiğimiz birçok karaktere, hikayeye hayat veren Stan Lee, bu anlaşmanın bir parçası olarak yeni yapımlarda da karşımıza çıkabilecek.

Marvel, Stan Lee için yeni bir anlaşma yaptı

Bildiğiniz gibi Excelsior hayattayken kendisini hemen hemen her filmde sürpriz bir sahnede görme şansına erişiyorduk. Bu durum yapımlara da ayrı bir renk kattığı gibi seyircinin de merakını fazlasıyla cezbediyordu. Stan Lee'nin 2018 yılında aramızdan ayrılmasının ardından ise bu sahnelere de veda etmiş olduk. Fakat yapılan yeni anlaşma bu durumu değiştirebilir.

Marvel, Stan Lee'nin yüzünü 20 yıl boyunca kullanabilecek

Marvel önümüzdeki 20 yıl boyunca çekilecek filmler, televizyon yapımları, Disney tema parkları ve çeşitli deneyimlerde Stan Lee'nin adını ve benzerini kullanmak üzere bir lisans anlaşmasına imza attı. 

Yapılan açıklamada izleyicilerin Stan Lee'ye fazlasıyla saygı duyduğu ve yapılacak yeni içeriklerde onun kim olduğuna saygılı bir şekilde yaklaşılırsa hayranların bu durumu memnuniyetle karşılayacağı ifade edilmiş. Yine aynı açıklamada "O sevilen bir kişilik ve sen, ben gittikten çok sonra bile Marvel'ın özü olarak kalacak." sözlerine yer verilmiş.

Daha önce bazı oyuncuların zamansız aramızdan ayrılmasının ardından yarım kalan işlerinde CGI teknolojilerinin kullanıldığını görmüştük. Muhtemelen bazı yapımlarda da buna benzer kullanımlar ile ünlü ismin karşımıza çıkma ihtimali bulunuyor. Bu sahnelere seyircilerin nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 16:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel, Stan Lee'nin yüzünü 20 yıl boyunca kullanabilecek
İlginizi Çekebilir