Marvel: Strike Force iOS ve Android platformlarında sunuldu

Murat Boran 2.04.2018 - 14:46
Marvel karakterleri yine, yeniden ve bir kez daha akıllı telefonlarımızda.

Marvel: Strike Force oyunu şimdi iPhone, iPad ve Android cihazlar için Apple Store ve  Google Play Store’da yayınlandı. Oyun Free To Play modelini benimsiyor ve Marvel evreninden karakterlerin içinde bulunduğu bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Marvel tutkunlarının sevdiği bir evrende, boş vakitlerini değerlendirebilecekleri eğlenceli bir alternatif olarak Strike Force denemeye değer görünüyor.

Marvel: Strike Force oyunculara neler sunuyor?

Strike Force’da 60 Marvel karakterinden dilediklerinizi seçebildiğiniz takımlar oluşturabiliyorsunuz. Seçebileceğiniz takım üyeleri arasında Spider Man, Doctor Strange, Groot, Rocket Raccoon, Loki, Electra, Kaptan Amerika, Iron Man ve daha fazlası mevcut. Takımınızı oluşturarak, kullanımı kolay bir savaş mekaniği ile kötülere karşı mücadele edebilirsiniz. Dövüş oyunlarından aşina olduğumuz özel saldırı ve kombolarla, oyunun daha da renklendiğini ilave edelim.

Elbette "free to play" ekonomi modelinin doğal getirisi olarak, oyun içi ekstraları satın alma opsiyonu da kullanıcılara sunulmuş. Strike Force’un marketinde 2$ ile 100$ arasında geniş bir fiyat ölçeğine sahip ürünlerin satıldığını söylemek istiyoruz.

Sizler Marvel: Strike Force oyununu denediniz mi? Eğer denediyseniz, oyuna dair görüşlerinizi ve fark ettiğiniz detayları yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2018 19:00
Sadece spiderman ı seçeniliyoruz diğerlerini alamıyoruz. Hele hele kaptan amerika imkansız sonradan bile karşımıza çıkmıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2018 10:30
Şahsen sıra tabanlı mobil/pc/Konsol oyunları herzaman favorim olmuştur (Gerçi mobildeki "otomatik savaş" modu gerçekten sıkıcı olabiliyor 1-2 oyun dışında) ama marvel bunu 2 yada 3 kere yaptı ve açıkçası oynayıp oynamamak konusunda çok tereddütteyim. Umarım sonu önceki oyunları gibi olmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel: Strike Force iOS ve Android platformlarında sunuldu
İlginizi Çekebilir