Marvel vs Capcom 3 mü geliyor?

Erman Demirci 3.06.2010 - 12:31
Marvel vs Capcom 3 mü geliyor?
Capcom'un efsane serisi "Marvel vs Capcom"u kimimiz yol parasıyla aldığımız jetonlardan ve 1 saat yürümekle sonuçlanan bağımlılığından, kimimiz Cable-Ironman-War Machine üçlüsünün çektiği dünyanın en ağır tarama kombosundan hatırlarız. HD olarak tekrar düzenlenen son oyundan sonra ortalarda gezinen söylentilere göre, 2010 yılının sonuna doğru üçüncü oyun da geliyor.

Marvel vs Capcom 3 mü geliyor?


Joystiq.com'daki bir habere göre, Bionic Commando: Rearmed 2'nin çıkışından bir hafta sonra MvC3 çıkışı açıklanacak. Acaba doğru mu diye insan içinden geçirmiyor değil, veyahut çıktığına değecek mi? Fakat şundan eminiz ki beklediğimizin yarısına bile kavuşsak, bu oyun bu tatil sezonunun bomba dövüş oyunu olacak.

Söylenene göre MvC3'ün arkasındaki ekip, MvC fanlarının damarlarını patlatmak için geliyormuş, özellikle karakter sayısı ve çeşitliliğinde çok iddialılar. Fısıltıları ve dedikoduları daha ete kemiğe bürünür hale getirmek için %99.9 ihtimalle oyunda olacak karakterlerden bazılarını açıklamışlar. Listede Marvel dünyasına sonradan girmesine rağmen tahtın önemli isimlerinden Wolverine, çılgın ve unutulmaz kombolarıyla Spiderman, en iyi Marvel karakteri filmi olarak görülen Iron Man ve ilk SF oyunundaki iki karakterinden biri olan Ryu, listede yer alanlarlar arasında.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 05:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel vs Capcom 3 mü geliyor?
İlginizi Çekebilir