Marvel vs Capcom: Infinite'da Jedah sürprizi

Hakan Hervenik 17.07.2017 - 10:31
Biz şok!
Capcom'un sevilen oyunu Darkstalkers'dan tanıdığımız Jedah dün yapılan Marvel vs Capcom: Infinite gösteri maçında ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde tüm karakter listesi sızan Marvel vs Capcom: Infinite, Evo 2017 sırasında yapılan gösteri maçında Jedah'ı tanıttı. Aşağıda görebileceğiniz oynanış videosunda, oyuna yeni eklenen Guardians of the Galaxy'den bildiğimiz Gamora ile birlikte Jedah'ı da görmek mümkün.

FGC Arena'nın yayınladığı bu videonun başında yer alan Gamora, nerede olursa olsun kılıcı sayesinde yakındaki rakiplerini, silahı sayesinde de uzaktaki rakiplerini vurabiliyor. Darkstalkers 3'deki haline benzeyen Jedah ise daha hızlı ve modern bir imaj ile karşımızda. Şu an için önceki oyunu olan Marvel vs Capcom 3'den daha basit görünen oyun içi Capcom, sanki hem yeni oyuncuları çekmeye çalışırken bir yandan da hardcore hayranlarını tatmin etmeye çalışmış.

Marvel vs Capcom: Infinite'da Jedah sürprizi
Marvel vs Capcom: Infinite 19 Eylül'de Amerika'da 21 Eylül'de de Avrupa'da çıkacak. Oyunu denemeyek isteyen oyuncular da Marvel vs Capcom: Infinite'in demosunu indirip oynayabilirler.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 20:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel vs Capcom: Infinite'da Jedah sürprizi
İlginizi Çekebilir