© Copyright 1999-2025 Digitall Entertainment Network
YASAL UYARI!: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Merlin'in Kazanı'na aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu makale/metin veya yazılar sadece Merlin'in Kazanı tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan merlininkazani.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.
sene olmuş 2017 grafiklere bak çamur gibi,
la gidin bi mk dan veya tekkenden örnek alın, yahu bir kaç yıl erteleyin adam gibi grafiklerle çıkarın şunu.
Önceki oyunlara göre daha basit bir oynanışa sahip olması yeni oyuncular için iyi bir şey, oyunun karmaşıklığı bir çok insanı uzak tutabilir. Üç kişi yerine iki kişilik takımla oynanacak olması da önceki oyunlardan daha az karaktere sahip olabileceğini gösteriyor. Ken, Akuma olmayacaksa bile MVC 1'deki gibi Ryu bu karakterlere (hareket listesi olarak) dönüşse iyi olur.