Marvel çizerleri, bu kez yeni Hulkbuster zırhını gösterdi!

Furkan Güler 22.10.2018 - 14:05
Tony Stark bu zırhı kimin için kullanacak?

Marvel evreninin en ünlü karakterlerinden bir tanesi olan Iron Man, verdiği kararlarla zaman zaman hikayeye ve Avengers birliğinin geleceğine yön verebiliyor. Marvel evreninin en zeki karakterleri arasında bulunan Tony Stark, daha öncesinde Hulk'ın kontrolsüz yıkım gücünden korktuğu için Hulkbuster zırhını tasarlamıştı. Hatta Age of Ultron filminde Hulk ve Hulkbuster'ın görkemli bir kapışmasını da görmüştük. Zırhın neredeyse tüm marifetlerini gösteren Age of Ultron'dan sonra Marvel yetkilileri, yeni Hulkbuster zırhını tanıttı. The Immortal Hulk serisinin yedinci sayısında gösterilen zırhın, Devil Hulk'a karşı kullanılacağı tahmin ediliyor.

Yeni Hulkbuster zırhı tanıtıldı

Marvel, yeni Hulkbuster zırhını gösterdi!

Bruce Banner'ın kötü babası olan Brian Banner'a karşı kullanılacak olan bu zırh, bir önceki Hulkbuster'a göre daha dayanıklı ve daha teknolojik özelliklere sahip. Infinity War filminde Hulkbuster'ın içine girerek dövüşen Bruce Banner'ı ise yeni filmde Hulk olarak göreceğimizden eminiz. Fakat yeni Hulkbuster zırhının, filmlerde ne zaman gösterileceği belli değil.

Eğer ilerleyen filmlerde yeni Hulkbuster zırhını görecek olursak, senaryoda daha güçlü düşmanlarla karşılaşacağımızdan emin olabiliriz. Bir önceki zırha göre daha kaslı duran yeni zırh, bakalım güçlü düşmanlara ne kadar etkili?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel, yeni Hulkbuster zırhını gösterdi!
İlginizi Çekebilir