Marvel'ın Black Panther karakteri için video oyunu mu geliyor?

Furkan Güler 20.02.2018 - 13:28
Olsa çok iyi olmaz mıydı?

Geride bıraktığımız hafta vizyona giren ve pozitif eleştirilere maruz kalan Black Panther filmi, izleyenlerini memnun etmeyi başardı. Marvel sinematik evreninde Infinity War öncesi savaşın geçeceği yeri izleyicilere gösteren yapımcı ekip, filmin vizyona girdiği hafta sonu Amerika'da 192 milyon dolar, uluslararası gişelerde de 169 milyon kazanarak, toplamda 361 milyon dolar topladığını belirtmişti. Gişe başarısının ardından ise ortaya Black Panther'in video oyunu dedikoduları çıkmaya başladı.

Black Panther için video oyunu mu geliyor?

Marvel'ın Black Panther karakteri için video oyunu mu geliyor?

Comicbook'un yazarı olan Evan Narcisse, Black Panther'in video oyunu ile ilgili bir Tweet attı. Sonrasında ise Tweet'in altına "Eğer lisansın varsa ve geliştiricin yoksa bana haber ver." mesajını yazan Ubisoft geliştiricisi Ryan Treadwell'in ardından ilgili Tweet, yüzlerce beğeni aldı. Tabi ki filmin şu anda bir oyun projesine dönüşmesi için durum çok erken fakat, aynı Spider Man'de olduğu gibi Black Panther'a gizlilik mekanikleri içeren bir oyun yapılsa fazlasıyla güzel olabilirdi.

Hatta Black Panther'in lisansı Rocksteady'e bırakılsa, muhtemelen bir şaheser ile karşılaşabilirdik. Aklımıza şu anda yüzlerce teori geliyor. Bu yüzden günün sonunda beklemekten başka çaremiz yok.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.02.2018 21:28
"Infinity War öncesi savaşın geçeceği yer" mi? SPOILER`in doruklarini yasattiginiz icin tesekkur mu etsem ne desem bilemedim...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel'ın Black Panther karakteri için video oyunu mu geliyor?
İlginizi Çekebilir