Feige açıkladı: Marvel, Deadpool karakterini değiştirmeyecek

Ersin Kılıç 18.04.2019 - 10:59
Ryan Reynolds rolüne devam edecek

Beklenen oldu ve resmi olarak kağıda dökülmese de Deadpool karakterinin değiştirilmeyeceği önemli bir isim tarafından açıklandı. Böylelikle Disney'in Fox'u satın almasından sonra kafalarda olan bir soru işareti de tamamen çözülmüş oldu diyebiliriz.

Ryan Reynolds, Deadpool'u canlandırmaya devam edecek!

Bildiğiniz gibi Disney, Fox firmasını satın alarak en önemli karakterlerinin sinematik evrene dönüşünün kapısını açmıştı. Fox kanadından gelen bu kahramanlar bir süre daha sinematik evrene dahil olmayacaklar. Fakat hem mevcut filmlerdeki hem de yeni yapılacak filmlerdeki karakterlerin durumu oldukça merak ediliyordu. Bu karakterlerin başında gelen Deadpool için sevindirici açıklama ise birinci ağızdan, Kevin Feige'den geldi.

Variety ile bir söyleşi yapan Marvel'ın tepe ismi olan Kevin Feige, Deadpool karakterinde bir değişikliğe gitmeyi düşünmediklerini açıkladı. Satın alma işlemi gerçekleştikten sonra Disney CEO'su Bob Iger ile bu konuyu konuştuklarını belirten Feige, Bob Iger'ın Deadpool'u kastederek "Eğer bozuk değilse tamir etme" sözlerini sarf ettiğini belirtmiş. Yine aynı söyleşide Deadpool'un işleyişi ile ilgili bir sorunun olmadığını ve bu sebeple değiştirmeleri gerekmediğini de sözlerine eklemiş.

Açıkçası Deadpool karakterini, dünyasını ve 4.duvar olayını göz önüne aldığımızda belki de geçişi en kolay olabilecek karakter olduğunu zaten söyleyebiliriz. Ryan Reynolds'un bu rolü ne kadar sahiplendiğini de düşününce Disney'in hayranlarını üzmeyecek bir karara imza attığını tahmin etmek zor değil. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2019 11:35
herhalde lan manyak, ryan reynolds değiştirilir mi? kafana mı sıkmak istiyosun, başka alanda sık, burda sıkma
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2019 00:06
Tamam çocuk sen istedin ya hiç değişmez. Şimdi git kafana sık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2019 11:04
karakter adamın cocugu gibi oldu, siz cocugunuzu evlatlık verir misiniz?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel'ın Deadpool karakterini değiştirmeyeceği açıklandı
İlginizi Çekebilir