Marvel'ın en farklı işi New Mutants'ın fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 13.10.2017 - 11:52
Pink Floyd eşliğindeki fragman oldukça korkutucu duruyor

20th Century Fox, bildiğiniz gibi haklarını elinde bulundurduğu X-Men evrenini genişletmeye devam ediyor. X-Men için devam eden ana seri filmleri dışında yan hikayelere de odaklanan firma önümüzdeki dönemde Deadpool 2 ve Gambit gibi filmlerle de karşımıza çıkacak. Tabi bu yan hikayelerde en çok merak edilen yapımların başında ise New Mutants geliyor.

Son olarak Temmuz ayında haber aldığımız ve çekimlerinin başladığı açıklanan New Mutants filminin beklenen ilk fragmanı nihayet yayınlandı. Alıştığımız Marvel uyarlaması filmlerinden oldukça farklı duran New Mutants, daha önce de bahsedildiği gibi korku ve gizem türünde karşımıza çıkacak gibi duruyor.

Filmin yönetmenliğini yapan Josh Boone daha önce yapmış olduğu açıklamada New Mutants filminin diğer X-Men filmlerine göre oldukça farklı olacağını da dile getirmişti. "X-Men evreninde geçen tam teşekküllü bir korku filmi yapıyoruz." diyen Boone "Kostüm yok, süper düşmanlar yok. Oldukça farklı bir şey yapmaya çalışıyoruz" sözlerine yer vermişti. Filmin ilk fragmanına baktığımızda ise sözünde durduğunu görüyoruz.

New Mutants, 13 Nisan 2018'de gösterime girecek

Fragmanın bir diğer sürprizi ise Pink Floyd'un efsane parçası Another Brick in the Wall oluyor. Filmin bu fragmanı için şarkının özel bir versiyonu kullanılmış ve fragmana uyduğunu da söyleyebiliriz.

Kadrosuna Game of Thrones'ta Arya Stark karakteri ile yıldızı parlayan Maisie Williams ve Split performansı ile dikkat çeken Anya Taylor-Joy'un da bulunduğu filmde Blu Hunt, Charlie Heaton, Henry Zaga ve Alice Braga gibi isimler de bulunuyor. Filmin 13 Nisan 2018'de gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 04:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel'ın en farklı işi New Mutants'ın fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir