Marvel'in kahramanları ülkemizde

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Marvel'in kahramanları ülkemizde
Aral İthalat'ın basın bülteni:

Marvel evreninde destansı bir savaş süregeliyor... ve sonucu sizin ellerinizde! Marvel Nemesis: Rise the Imperfects Marvel'in çizgi roman mirasına tamamen sadık kalırken, yapılmış en otantik ve sinematik Süper Kahraman dövüş tecrübesini sunuyor. Efsanevi Marvel Süper Kahramanlarını, Marvel, EA ve çizgi roman dünyasının en büyük yetenekleri tarafından birlikte yaratılmış Imperfect grubuna karşı, aralarında en güçlü olanın kim olduğunu görmeleri için dövüşlere sokacaksınız. Örümcek Adam, Wolverine, Demir Adam gibi Marvel'in Süper Kahraman ailelerindeki birçok karakteri seçebilirsiniz. Her bir Kahramanın güçlerine sahip olmak nasıl oluyormuş görün ve yıkıcı etkilerini düşmanlarınız üzerinde kullanın. Tamamen interaktif ve büyük ölçüde parçalanabilir dövüş arenalarında rakiplerinizle müthiş bir mücadeleye tutuşun. Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects hem Marvel evrenindeki yerleri, hem de New York City'nin önemli bölgelerini içeriyor. Bu ortamları online çoklu oyuncu mücadelelerinde düşmanlarınızı alt etmek için kullanın.

* Bir Süper Kahraman Gibi Dövüşün: Anlaması ve oynaması kolay, ustalaşması zor olan Marvel Nemesis:Rise of the Imperfects oyunculara her bir karakterin eşsiz güçleri üzerinde tam kontrol veriyor..

* En İyi Marvel Kadrosu: Ünlü çizgi roman çizeri Jae Lee yeteneklerini Marvel karakterlerini hayata geçirmek için kullanıyor. Kadroda Demir Adam, Örümcek Adam ve Wolverine gibi Marvel'in efsanevi Süper Kahramanları bulunuyor.

* Yeni Süper Kahraman Ailesi: EA, konsept sanatçısı Paul Catling de dahil olmak üzere eğlence endüstrisinin önde gelen yetenekleriyle The Imperfects adındaki yeni Süper Kahraman ailesini yaratmak için çalıştı ve tecrübeli Marvel yetenekleri bu yeni karakterlerin geçmişlerinin geliştirilmesine yardımcı oldular.

* Bulunduğunuz Ortam Silahınızdır: Gördüğünüz her şeyi silah olarak kullanabileceğiniz interaktif dövüş arenalarında rakiplerinizi yenin. Rakiplerinizi duvara çarpın veya büyük ve etkili saldırılar için onlara parçalanabilir objeler fırlatın.

* Yepyeni Çizgiroman Serisi: EA'in yeni Süper Kahramanları, Marvel'in Mayıs ile Ekim ayları arasında çıkaracağı Marvel Nemesis: The Imperfects ismindeki altı bölümlük mini seride tanıtılacak.

* Epik Çoklu oyuncu Dövüşleri: Epik, kafa kafaya çarpışmalar için tek kişilik veya çoklu oyuncu modlarını kullanabilirsiniz.

* Tek Kişilik Aksiyon: Oyuncular Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects'in tek kişilik modunda dövüş türünde daha önce görülmemiş derecede derin bir hikaye ve yoğun oynanışla karşılaşacaklar.

* Tonlarca Gizli Özellik: Toplayabileceğiniz yüzlerce ödülü açabilmek için tüm gücünüzle dövüşün.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 08:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel'in kahramanları ülkemizde
İlginizi Çekebilir