Marvel'in yeni Moon Knight fragmanı yayınlandı

Merlinin Kazanı 1.03.2022 - 19:00
Marvel'ın sosyal medyada yayınladığı yeni Moon Knight fragmanı, Super Bowl TV reklamında görülen aksiyondan karelerle heyecan yaratıyor.

Marvel Studios, Moon Knight'ın Disney+'ta çıkışına gün sayıyor. Moon Knight'ın platformda 30 Mart'taki galasına bir ay kaldı. Marvel'ın sosyal medyada yayınladığı yeni video, ilk kez Moon Knight'ın Super Bowl TV reklamında görülen aksiyondan karelerle heyecan yaratıyor. Aşağıda göz atabilirsiniz.

Marvel'in yeni Moon Knight fragmanı yayınlandı

Ayrıca yeni bir Moon Knight posteri yayınladı. Moon Knight baş yazarı Jeremy Slater, yeni yorumlarda Moon Knight'ın Marvel Sinematik Evrenin Yenilmezleri'ne katılması fikrini yorumladı.

Slater, Total Film'e "Dürüst cevap ne bilmiyorum" diyor. "Çünkü Kevin Feige tüm bu şeylere karar veren adam. Bana kalsaydı, Avengers'ın bir parçası olurdu. Bu kesinlikle bana bağlı değil, ama bence hedef bu!"

Marvel'in yeni Moon Knight fragmanı yayınlandı

Marvel Studios başkanı Kevin Feige daha önce Moon Knight'ın acımasız kanunsuz kişiyi tasvirinin Marvel Sinematik Evrenin sınırlarını zorlayacağını söylemişti. Feige, "O acımasız," dedi. Moon Knight'ın başka bir karakter için ağladığı anlar vardır ve bu acımasız." dedi. Dizinin yıldızı Oscar Isaac, diziyi risk açısından anlatan benzer açıklamalarda bulundu. "Riskli. O belirsiz bir kahraman ve uğraştığımız şeyler çok farklı. Ancak bir filmden ziyade sınırlı bir dizi olduğu için, açılış hafta sonunun muazzam olmasını sağlamak için üzerimizde bir baskı yok. Deneysel kaliteyi büyük ölçekte getirmek için daha fazla risk alabiliyoruz." dedi.

Disney+'ın resmi özetine göre, Moon Knight, bayılmalar ve başka bir hayatın anılarıyla boğuşan, yumuşak huylu bir hediyelik eşya dükkanı çalışanı olan Steven Grant'ın hayatını konu alıyor. Steven, dissosiyatif kimlik bozukluğu olduğunu keşfeder ve paralı asker Marc Spector ile aynı bedeni paylaşır. Steven/Marc'ın düşmanları onlara yaklaşırken, Mısır'ın güçlü tanrıları arasında ölümcül bir gizemin içine itilirken karmaşık kimliklerinde gezinmeleri gerekir.

Moon Knight, baş kanunsuz kanun adamı, Ethan Hawke ve May Calamawy rolünde Oscar Isaac'i canlandırıyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2022 22:29
Batman ile çok alakasız bi karakter.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2022 00:54
Çakma batman ??
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2022 00:52
Tamam bu batman çakması olduğunu göstermez
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2022 19:49
Batman ksksks batman kendi parası ile silah yapıp öyle ama bu kendi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2022 22:13
Süper kahraman filmi izlemekte sıkıldım. Artık normal film izleyemez olduk! Eskiden seviniyordum artuk gına geldi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel'in yeni Moon Knight fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir