Marvel's Avengers alanlar PS5 ve XSX sürümüne bedava ulaşacak

Ersin Kılıç 23.06.2020 - 12:00
Marvel's Avengers oyununun PS4 ve Xbox one sürümünü alanlar, oyunun PS5 ve XBox Series X sürümüne bedava olarak ulaşabilecekler.

Konsol geçiş dönemine yaklaştığımız şu günlerde sevindiren bir haber de Marvel's Avengers kanadından geldi. Square Enix yaptığı açıklama ile birlikte Marvel's Avengers oyununun Playstation 4 ve Xbox One sürümünü satın alan oyuncuların, Playstation 5 ve Xbox Series X sürümüne bedava olarak güncelleme yapabileceklerini duyurdu.

Marvel's Avengers alanlar PS5 ve XSX sürümüne bedava ulaşacak

Bu konuda zaman sınırlandırması ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Square Enix, muhtemelen oyunun yeni nesil sürümünün çıkış tarihi ile birlikte detayları paylaşacaktı diye düşünüyoruz. Oyunun PS4 ve Xbox one sürümlerinin 4 Eylül'de çıkacağını düşünecek olursak oyunu deneyimlemek isteyen oyun severlerin yeni nesil çıkışını beklemesine de gerek kalmayacak. Henüz yeni nesil çıkış tarihi konusunda bir açıklama yapılmasa da konsolların raflardaki yerini alması ile birlikte Marvel's Avengers yeni nesil sürümü çıkış tarihi de belli olacaktır.

Ayrıca oyun kayıtları konusunda da önemli bir detay paylaşıldı. Yine oyunun PS4 ve Xbox One sürümlerindeki kayıtlarınızı Playstation 5 ve Xbox Series X sürümlerine aktarabileceksiniz. Böylelikle yarıda kaldığınızda oyunun yeni nesil sürümlerinden devam edebilecek ya da olası bir tekrar oynama, ek paket çıkışında direk olarak yeni nesil sürümü üzerinden oynayabileceksiniz. Oyunun yeni nesil sürümünün hem görsel hem de diğer konularda nasıl farklılıklara sahip olacağı ise henüz belli değil.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bilgekhan
Bilgekhan 24.06.2020 02:48
Thor resmen Tarık Mengüç hahahahaha
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Avengers alanlar PS5 ve XSX sürümüne bedava ulaşacak
İlginizi Çekebilir