Marvel's Avengers için yeni içerikler duyuruldu

Alparslan Gürlek 13.06.2021 - 23:20
Crystal Dynamics'in geliştirdiği Marvel's Avengers için Black Panther genişlemesi ve Cosmic Cube etkinliği duyuruldu.

E3 2021 kapsamında bugün yapılan Square Enix Presents sunumunda Marvel's Avengers için bir yeni genişleme paketi ve bir de oyun içi etkinlik duyuruldu. Black Panther: War for Wakanda genişlemesi ile birlikte oyuna yeni bir düşman ekleyen Cosmic Cube etkinliği geliyor.

Marvel's Avengers Black Panther War for Wakanda genişlemesi geliyor

İstediği ilgiyi ve beğeniyi göremeyen Marvel's Avengers için yeni içerikler yolda. Bunlardan ilki ise Black Panther ve Wakanda'yı korumak için Vibranium çalmasını önlemeye çalıştığı Klaw'ı konu alan hikayesiyle War for Wakanda genişlemesi oldu. Ağustos 2021'de oyuncuların huzuruna çıkacak genişleme ile oyuncular Black Panther'in hikayesine atlayabilecek ve bunu hiçbir ek ücret ödemeden yapabilecekler. Genişleme için yayınlanan fragmanı aşağıdan seyredebilirsiniz.

Ayrıca Cosmic Cube adında bir oyun içi etkinliği de yakında başlayacak. Geleceği kurtarmak için çılgın fakat kudretli bir bilim adamını yenmeniz gerekecek ve bu etkinlikte aynı zamanda zamana karşı da mücadele edeceksiniz. Heyecanlı bir boss savaşı vaat edecek yeni etkinlik oyunculara yeni bir görev verecek. İlgili fragmanı da hemen alt taraftan izleyebilirsiniz. Ayrıca söz konusu etkinlik 22 Haziran tarihinde başlayacak. Sizler de görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle ve diğer okurlarla paylaşmayı unutmayın. Ayrıca buraya tıklayarak Marvel's Avengers incelememizi de okuyabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2021 12:01
Bu para sövüşlemeli saçmalığı hala oynayanlar varmış demek!
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2021 13:54
Oyun kötü bir oyun kesinlikle değil sadece potansiyelini iyi kullanamamış bunu da ubisoft oyunlarında çokça görüyoruz ztn ayrıca dlcler bedava geliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Avengers için yeni içerikler duyuruldu
İlginizi Çekebilir