Marvel's Avengers için yeni video ve detaylar yayınlandı

Ersin Kılıç 30.07.2020 - 10:47
Marvel's Avengers oyunu için yeni bir War Table etkinliği düzenlendi. Bu etkinlikte yeni oynanış görüntülerinin yanı sıra oyuna dair yeni bilgilere de kavuştuk.

Square Enix, Marvel's Avengers oyunu için hatırlarsanız geçtiğimiz ay bir War Table etkinliği düzenlemiş ve bu etkinliğin devamının geleceğini açıklamıştı. İşte yeni bir War Table sunumuna imza atıldı ve Hawkeye'ın da takıma dahil olduğu Marvel's Avengers oyunu hakkında yeni oynanış görüntülerinin yanı sıra yeni bilgiler de yayınlandı. Firmanın bu konuda vermiş olduğu detaylar şu şekilde;

Marvel's Avengers için yeni video ve detaylar yayınlandı

PlayAvengers.com kanalı üzerinden canlı olarak izleyen izleyiciler, tek oyunculu görevler, AI Avengers ekibiyle tek başınıza oynayabileceğiniz veya dört oyuncuya kadar birlikte çalışabileceğiniz ek görevler gibi beta sürümde sunulacak geniş içerik dizisi hakkındaki tüm şaşırtıcı ayrıntıları ilk alan kişilerdi. Bir görevde, oyuncular genç Süper Kahraman Kamala Khan rolünü üstlenirler ve JARVIS'in son bilinen yerinin izinde Amerikan Pasifik Kuzeybatı ormanlarında bir AIM üssüne sızarken Hulk ile birlikte çalışırlar. Daha sonra, Quinjet'i derin bir yeraltı sığınağında gizlenmiş SHIELD sırlarını ortaya çıkarmak için dondurucu Rus tundrasındaki uzak bir Savaş Bölgesine götürürler. Marvel’s Avengers beta sürümü, oyunculara 4 Eylül'deki dünya çapındaki lansmanından önce kapsamlı bir uygulamalı deneyim sunacak.

“Hayranlara 7 Ağustos'ta beta'yı oynadıklarında ne bekleyebileceklerine dair derinlemesine bir bakış sunmak istiyoruz,” diyor Crystal Dynamics Eş Başkanı Scot Amos. “Ekibin, Marvel’s Avengers'ı oyunculara hazır hale getirmek için yaptığı işten gurur duyuyorum ve tepkilerini görmek için sabırsızlanıyorum.” Marvel’s Avengers WAR TABLE yayını süresince, Square Enix Members ve Epic Games hesaplarını linkleyen ve betanin üç HARM-room zorlu görevini tamamlayan PlayStation®4 ve Xbox One oyuncularının Epic Games’in ücretsiz oyunu Fortnite’da kullanacağı bonus Hulkbuster stili ile Hulk Smashers Kazmasını da kazanacakları açıklandı.

Spoiler Uyarısı! Marvel’s Avengers WAR TABLE lansmandan sonra oyuna eklenecek ilk kahramanlardan birine göz atıyor: Clint Barton’un Hawkeye’ı. Çizgi romanlardaki en iyi bilinen Hawkeye anlarından esinlenilen tamamen orijinal bir hikayede oyuncular, Hawkeye’ın ikonik yüksek teknoloji yay ve hileli oklarını tek başına veya arkadaşlarıyla çevrimiçi olarak görevlerde kullanıyorlar. Hawkeye’ın hikayesi, Marvel’s Avengers anlatı dünyasını ilerletmeye devam edecek ve tüm yeni görevlere oynanabilir kahramanların tüm listesinden erişilebilir olacak. Bu konuda daha fazla bilgi, yeni kötü adam ve Hawkeye’ın hikayesiyle ilgili diğer içerikler de dahil olmak üzere lansman sonrası ek içerik yakında sunulacak.

Marvel's Avengers için yeni video ve detaylar yayınlandı

MARVEL’S AVENGERS BETA PROGRAMI HAKKINDA

Marvel’s Avengers beta programı, 7 Ağustos'ta, oyunu önceden sipariş etmiş olan ve 9 Ağustos'a kadar sunulacak olan PlayStation 4 sahipleri için başlar. 14 Ağustos'ta beta, tüm PlayStation 4 sahipleri için mevcut olacak ve 16 Ağustos'a kadar sürecek. Xbox One ve PC'de Marvel’s Avengers ön siparişini verenler için beta 14 Ağustos'ta başlayacak ve 16 Ağustos'a kadar sürecek.

Son olarak, 21 Ağustos'ta beta programı tüm PlayStation 4, Xbox One ve PC oyuncularına açık olacak ve 23 Ağustos'a kadar sürecek. Beta sürümü oynamak için Square Enix Üyeleri hesabı gerekecektir. Oyuncular hesaba ücretsiz olarak https://membership.square-enix.com/register adresinden kaydolabilirler. Bir hesaba kaydolan herkes final oyununda Thor oyun içi isim plakası alacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2020 14:17
TÜRKÇE alt yazı varsa direk satın alırım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2020 09:08
splitscreen coop varsa oynanır yoksa tırt
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Avengers için yeni video ve detaylar yayınlandı
İlginizi Çekebilir