Marvel's Avengers'a para ile alınabilen deneyim puanı arttırma paketleri eklendi

Murathan Özlü 9.10.2021 - 16:19
Square Enix Marvel's Avengers oyun içi mağazasına, para ile satın alınabilen "experience boost" eşyaları ekleyerek oyuncuların tepkisini çekti.

Marvel's Avengers oyun içi mağazasına, oyuncuların tecrübe puanı kazanmalarını oldukça hızlandıracak "experience boost" eşyaları eklendi. Oyun içi para ile 100 ile 500 kredi arasında satılan paketler, oyuncuların tepkisini çekti. 500 kredinin fiyatı 5 dolar.

Square Enix'in bu paketleri, Marvel's Avengers Game Pass'e eklendikten hemen sonra oyun mağazasına eklediği belirtiliyor.

Marvel's Avengers oyuncuları gidişattan endişeli

Zaten az kişinin oynadığı Marvel's Avengers'ın oyuncu topluluğu, bu değişikliğin Square Enix'in daha önceki sözleri ile çeliştiğini iddia etti. Çünkü Square Enix 2019 yılında yaptığı açıklamada, oyuna ödül eşyası kutuları veya "Pay To Win"e yol açacak sistemlerin eklenmeyeceğini belirtmişlerdi.

Marvel's Avengers Steam sayfasına yorum yazan bazı oyuncular ise, Avengers'ın tek kişilik bir oyun olmasından ötürü tecrübe puanı arttıracak bir eşyaya para vermenin haksız rekabete yol açmayacağını savunuyorlar. Çünkü mağazadaki bu "boost" eşyalarını alan oyuncular diğerlerinden çok daha hızlı seviye atlayacak olsalar da, bunun teknik olarak bir başkasını etkilemeyeceğini ifade ediyorlar.

Marvel's Avengers

Bu değişiklikten rahatsız olan oyuncular ise, rahatsız olmalarının ana sebebinin, Square Enix'in "sözünü tutmaması" olduğunu ifade ediyorlar. Hatta Square Enix'in, oyuna ön sipariş verenlere "beta tester" muamelesi yaptığını ve ilgisini tamamen Marvel's Avengers'a yeni başlayacak oyunculara yönelttiğini iddia edenler var.

Square Enix, bu yılın mart ayında oyunun seviye atlama sistemini yavaşlatan değişiklikler yapmış, bu da oyunun Free-To Play sistemine geçebileceğine dair şüphe uyandırmıştı.  Eh, neredeyse Free- To Play oyunlar ile özdeşleşen "oyun içi mağazadan satış"ı özendirme yöntemi de oyuna uygulanmaya başlamış. Avengers temalı Square Enix oyunu beklentilerin oldukça altında kalmıştı, bu değişikliğin yeni oyuncuları oyuna çekip çekemeyeceğini zaman gösterecek.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2021 19:15
Umarım bu oyuncuları kaz yerine koyan firma batar da dünya bir pislikten kurtulur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2021 19:07
adamlar haklı, hızlı seviye atlamak diğer oyuncuları etkilemez hiçbir şekilde, sonuçta pvp sistemi mevcut değil oyunda. kendi laflarını ezmeleri ayrı bir olay tabii ki
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2021 21:37
Yanlış pvp olmasa bile sonuçta normalde 10 saatte bitiyorsa bunu 5 saatte bitirir ve oyuna karşı görüşünü değiştirebilir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2021 19:46
Daha bozmaz dedik daha da bozdu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2021 17:27
Ölü doğan bir oyundu, gamepass ten bile indirmeye tenezzül etmedim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Avengers'a para ile alınabilen deneyim puanı arttırma paketleri eklendi
İlginizi Çekebilir