Marvel's Avengers'ta başlangıçta 6 farklı oynanabilir karakter olacak

Ahmet Özçilingir 11.11.2019 - 10:16
Oyuna yeni karakterler de eklenecek

Marvel's Avengers'ın çıkışında ilk etapta oyunda 6 farklı oynanabilir karakter olacağı açıklandı. Crystal Dynamics'in geliştirdiği uzun yıllardır sır gibi saklanan oyun Marvel's Avengers ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Oyunun ana senaryosunun yaklaşık 10-12 saatte biteceği, ancak oyunda yer alan her şeyi görmek istersek oyunun 30 saatte bitirebileceğimiz açıklanmıştı. Ayrıca Marvel's Avengers'ta farklı oyun sonlarının da olduğu belirtilmişti. 

Marvel's Avengers'ta başlangıçta 6 farklı oynanabilir karakter olacak

Aksiyon dolu yapısıyla dikkat çeken Marvel's Avengers'ta ilk etapta 6 farklı oynanabilir karakter olacak. Crystal Dynamics Stüdyo şefi Scot Amos, oyunun çıkışı ile birlikte Hulk, Thor, Black Widow, Iron Man, Captain America ve Ms. Marvel karakterlerinin oynanabilir olacağını açıkladı. İlerleye dönemde ise Hawkeye gibi yeni karakterlerin de oyuna dahil edileceği belirtildi. 

 Marvel's Avengers'ı oldukça kalabalık bir Stüdyo topluluğu geliştiriyor. Square Enix çatısı altındaki; Crystal Dynamics, Nixxes Software BV, Eidos-Montréal, Crystal Northwest stüdyoları oyunun yapımna katkıda bulunuyor. Marvel's Avengers  PC, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Google Stadia



Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
mysterious
mysterious 11.11.2019 10:57
Bu oyun eğer Optimization bağlantı gibi sorunlarla çıkmazsa yani anthem 2 olmazsa cidden çok iyi olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Avengers'ta başlangıçta 6 farklı oynanabilir karakter olacak
İlginizi Çekebilir