Marvel's Guardians of the Galaxy için yeni fragman yayınlandı

Murathan Özlü 10.09.2021 - 01:48
Bugün gerçekleşen Playstation Showcase'de bu Ekim ayında yayınlanacak Marvel's Guardians of the Galaxy için çıkışından önce son bir fragman yayınlandı.

Bugün gerçekleşen Playstation Showcase sırasında, önümüzdeki ay piyasaya çıkması beklenen Marvel's Guardians of the Galaxy için yeni bir hikaye fragmanı yayınlandı.

Ekibimizin baş düşmanı Grand Unifier'ın, mensubu olduğu tarikatı anlatışı ve amaçlarını anlatışıyla gergin bir havada başlayan fragman, Star-Lord'un kalp krizi geçirme taklidi yapması ile eğlenceyi başlatıyor. Fragman, alışıldık Marvel esprileri ve kısa oynanış görüntüleri ile devam ediyor.

Marvel's Guardians of the Galaxy 26 Ekimde piyasaya çıkacak

Fragmanda ayrıca, insan zekasına, süper güçlere ve telepatik yollar ile konuşma becerisine sahip köpek Cosmoyu'da görüyoruz.  Grand Unifier isimli karakterin tarikatı, "The Promise" adında, bütün canlıların acılarının, kederlerinin silineceği bir gelecek vaad ediyor. Guardians üyeleri de tabi ki buna inanmıyor.

Marvel's Guardians of the Galaxy için yeni fragman yayınlandı

Star-Lord'u kontrol edeceğimiz oyunda yanımızdaki Guardian üyelerini de ayrıca yönlendireceğiz. Ve tabi ki, oyun boyunca yapacağımız seçimlerin bazen hafif, bazen de hikaye akışını etkileyecek sonuçları olacak.

Square Enix imzasıyla çıkacak olan Marvel's Guardians of the Galaxy, bir aksilik yaşanmaması halinde 26 Ekim 2021 tarihinde piyasaya çıkacak. Oyun ön siparişe açık.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 05:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Guardians of the Galaxy için yeni fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir