Marvel's Midnight Suns Deadpool güncellemesi çıktı

Ersin Kılıç 27.01.2023 - 14:35
Aldığı eleştiriler ve oyuncuların yorumları ile adından övgüyle bahsedilen Marvel’s Midnight Suns için beklenen Deadpool içeriği sonunda çıktı.

Taktiksel oynanışı ve eğlenceli yapısı ile dikkatleri üzerine toplayan Marvel’s Midnight Suns için beklenen Deadpool güncellemesi çıktı. Biz de Midnight Suns inceleme içeriğimizde oyunun eğlenceli yapısına değinmiş ve takım kurmanın ne kadar önemli olduğundan bahsetmiştik. İşte favori takımınızı kurmuş olsanız da Deadpool seçimlerinizi yeniden gözden geçirmeye geldi diyebiliriz.

Midnight Suns Deadpool güncellemesi çıktı

Marvel's Midnight Suns Deadpool güncellemesi çıktı

Deadpool alıştığımız gibi katana kullanan, el bombası atan, kendi kendini iyileştiren, chimichanga seven bir paralı asker olarak oyun alanına teşrif ediyor. Oyunun ilk indirilebilir içeriği olan The Good, the Bad, and the Undead  ile birlikte oyuna eklenen karakterimiz aynı zamanda esprili yapısıyla da ekibe büyük bir renk katacağa benziyor.

Bu DLC ayrıca Red Skull'ın özel koleksiyonundan güçlü bir eseri kurtarmayı başaramayan ve Hydra güçlerinin yanı sıra bazı kana susamış vampirlerle de ters düşen Deadpool'un yardımına Hunter'ın koştuğu yeni hikaye görevlerini de içeriyor. Deadpool'un hikayesi ana oyundaki olaylardan ayrı olarak karşımıza çıkıyor ancak Midnight Suns'a katıldıktan sonra herhangi bir görev için bir ekip oluştururken onu dahil edebiliyorsunuz.

Deadpool'un her turda pasif olarak sağlığının bir yüzdesini iyileştirme yeteneği onu dirençli bir savaşçı haline getirirken, benzersiz En Fuego kaynağı onu bir düşmanı her nakavt ettiğinde daha güçlü kılıyor. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 04:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Midnight Suns Deadpool güncellemesi çıktı
İlginizi Çekebilir