Marvel's Secret Invasion dizisinin çekimleri başladı

Ersin Kılıç 15.10.2021 - 15:52
Dizinin başrol oyuncusu Samuel L. Jackson'ın yaptığı paylaşımlara göre merakla beklenen Marvel's Secret Invasion dizisinin çekimleri başladı

Kadrosunda Samuel L. Jackson dışında Emilia Clarke, Kingsley Ben-Adir ve Ben Mendelsohn gibi oyuncuları bulunduran Marvel's Secret Invasion dizisi için beklenen haber geldi ve dizinin çekimlerinin başladığı bizzat başrol oyuncusu tarafından açıklandı. 

Marvel's Secret Invasion dizisinin çekimleri başladı

Dizide bir kez daha Nick Fury akrakterine hayat verecek olan Samuel L. Jackson kendi Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda çekimlerin başladığını duyurdu. Kendisinin Infinity War filmindeki toza dönüştüğü sahneye dair bir tişört giyen ünlü oyuncu "Yuvaya geri dönme zamanı. Saldırıya geri döndüğüm için mutluyum!" açıklamasınının sonunda ise #secretinvasion notunu düşmeyi unutmamış.

Marvel's Secret Invasion dizisinin çekimleri başladı

Secret Invasion dizisi ne anlatacak?

2008 ve 2009 yılları arasında çizgi roman serisi ile karşımıza çıkan The Secret Invasion, Marvel'ın en büyük etkinliklerinden biri olmayı başarmıştı. Okuyuculardan olumlu geri dönüşler alan bu hikaye Disney+ servisinde yayınlanacak yeni dizi ile birlikte Marvel Sinematik Evreni'nin önemli halkalarından birisi olacak.

Secret Invasion'ın genel hikayesinde adından da anlaşılabileceği gibi büyük bir istila hikayesi anlatılıyordu. Bu seride şekil değiştirme özellikleri ile bilinen Skrull ırkı, dünyadaki birçok süper-güçlü örgütün içerisine gizlice sızıyordu. Amaçları ise tabi ki gizlice başladıkları bu işleyişi büyük bir istilaya çevirmekti. Bu ırkın şekil değiştirme özelliği çizgi romandaki anlatımla birleşmiş ve ortaya büyük bir çıkmazın anlatıldığı hikayeler çıkmıştı. Kahramanların birbirlerine düşman olduğu, farklı koalisyonların kurulduğu bir hikaye örgüsü ile karşılaşmıştık.

Dizide daha önce açıklandığı gibi ünlü oyuncu Samuel L. Jackson'ı bir kez daha Nick Fury rolü ile izleyeceğiz ve kendisi ilk defa bir hikayenin merkezinde yer alacak. Bu oyuncu dışında Talos'a hayat veren Ben Mendelsohn'un da dizide yer alacağı açıklanmıştı. Daha önce King Arthur, Peaky Blinders ve The OA gibi yapımlarda yer alan Kingsley Ben-Adir ise filmde kötü bir karaktere hayat verecek. MCU Faz 4 içerisinde yer alacak olan ve muhtemelen 2023'e sarkacağı belirtilen dizinin 6 bölüm sürmesi planlanıyor. Emilia Clarke'ın hangi karaktere hayat verdiği ise henüz belli değil.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 09:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.10.2021 16:42
geçen aylarda da çekimlerin başladığına dair bi fotoğraf atmıştı herkes secret invasion sanıyordu demek ki başka bir filmmiş..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Secret Invasion dizisinin çekimleri başladı
İlginizi Çekebilir